Sürprizbozan Dying Light 2'yi bitiren var mı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

641429

Decipat
NOT: Konu spoiler içeriyor. Bitiremeyen arkadaşlar gelip burada boş yere can sıkmasın.
Dying Light 2'nin ana hikayesini az önce Lawan'ı kurtar sonuyla bitirdim. Ancak kafama takılan sorular var.

1. Oyuna devam et deyip açık dünyasından devam ettiğimde şehir halen ayakta gözüküyor. Oysaki, sinematikte yok olduğu gösteriliyor.
2. "Lawan'ı kurtar" sonunu seçtiğimde Hakon, Mia'yı kurtaracağını söylüyor ve bana da sen Lawan'ı kurtar diyor. Fakat Mia'ya ne oldu ne olmadı anlamadım. Öldü mü yoksa sağ mı?
3. Waltz, Mia'nın babası olduğunu söylüyor, bu durumda Aiden'ın da mı babası? Ayrıca Waltz'a ne oluyor?

Şu anda beynim komplikelerle dolu, rica ediyorum bitiren biri varsa yardım etsin.

1) oyunda devam etmeniz için öyle duruyor isterseniz yeniden görev yapabilirsiniz.
2) mia her sonda ölüyor.
3) waltz bazı sonlarda ölüyor yani biz öldürüyoruz. Hikayede babasi olduğunu söyleyen birkaç replik var ama her sonda yok. Kesin bir cevapta yok.

Not: Konu spoiler içeriyor. Bitiremeyen arkadaşlar gelip burada boş yere can sıkmasın.
Dying Light 2'nin ana hikayesini az önce Lawan'ı kurtar sonuyla bitirdim. Ancak kafama takılan sorular var.

1. oyuna devam et deyip açık dünyasından devam ettiğimde şehir halen ayakta gözüküyor. Oysaki, sinematikte yok olduğu gösteriliyor.
2. "lawan'ı kurtar" sonunu seçtiğimde hakon, Mia'yı kurtaracağını söylüyor ve bana da sen Lawan'ı kurtar diyor. Fakat Mia'ya ne oldu ne olmadı anlamadım. Öldü mü yoksa sağ mı?
3. waltz, Mia'nın babası olduğunu söylüyor, bu durumda Aiden'ın da mı babası? Ayrıca Waltz'a ne oluyor?

Şu anda beynim komplikelerle dolu, rica ediyorum bitiren biri varsa yardım etsin.

Normalde anteni tam ismini hatırlamıyorum sanırım frankti radyo yapmak isteyen kişiye verip hakonu hayatta bırakıp kardeşini kurtarmayı seçseydin şehir de yıkılmazdı kız kardeşin kollarında ölecekti oradan çıkınca çünkü fazlasıyla hastaydı. Waltz babasını değil yanlış bilmiyorsam waltzın tek çocuğu mia bizde Mia'nın arkadaşıyız diye biliyorum.

Hakon lawanı kurtarıyor. Hayatta olursa.

Bayağı karışık bir durum hocam aslında birçok son ve ilerleyiş var bende anlatırken kendimi şaşırdım 2 kere bitirmiştim.

1) oyunda devam etmeniz için öyle duruyor isterseniz yeniden görev yapabilirsiniz.
2) mia her sonda ölüyor.
3) waltz bazı sonlarda ölüyor yani biz öldürüyoruz. Hikayede babasi olduğunu söyleyen birkaç replik var ama her sonda yok. Kesin bir cevapta yok.
Normalde anteni tam ismini hatırlamıyorum sanırım frankti radyo yapmak isteyen kişiye verip hakonu hayatta bırakıp kardeşini kurtarmayı seçseydin şehir de yıkılmazdı kız kardeşin kollarında ölecekti oradan çıkınca çünkü fazlasıyla hastaydı. Waltz babasını değil yanlış bilmiyorsam waltzın tek çocuğu mia bizde Mia'nın arkadaşıyız diye biliyorum.

Hakon lawanı kurtarıyor. Hayatta olursa.

Bayağı karışık bir durum hocam aslında birçok son ve ilerleyiş var bende anlatırken kendimi şaşırdım 2 kere bitirmiştim.
Yani madem Waltz babası değil o halde Mia'ya sonda neden o kadar ilgi gösteriyor ki? Mia'nın her iki sonda da ölmesi kötü oldu saçma sapan bir boşluktayım şu anda.

Radyo yönetimini Frank'e verdim, Hakon'u, Lawan'a öldürtmedim. Ancak final'i Lawan'ı kurtararak bitirdim.

Yani madem waltz babası değil o halde Mia'ya sonda neden o kadar ilgi gösteriyor ki? Mia'nın her iki sonda da ölmesi kötü oldu saçma sapan bir boşluktayım şu anda.

Radyo yönetimini Frank'e verdim, Hakon'u, Lawan'a öldürtmedim. Ancak Final'i Lawan'ı kurtararak bitirdim.

Aidenın hatıraları waltzın deneyleri yüzünden doğru değil yanlış hatırlamıyorsam bir nedeni vardı hala bende çözemedim. Mia kardeşi falan değil diye anladım ben çok karışık.

Lawanı kurtarmasaydın şehir bombalanmazdı ve hakon onu kurtarırdı yanlışım yoksa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı