Dying Light çok zor

Bende daha demin steamdan satın alıp indirdim. Daha önce torrentten indirip oynamıştım. Zombiler normal değiller normal zombiler ama koşucular gibi hızlı koşuyorlar. Gerçekten fazla zor şuanda oyun nedense ilk başlarda bukadar zor değildi normalde
Böyle oynanmaz bu daha ilk görevde bile 10 defa öldüm bütün zombiler koşuyor. Bunun bi kapatma ayarı falan olması lazım daha ilk başında böyle olursa ilerki zor görevleri geçmek imkansız olur.
Bende daha demin Steam'den satın alıp indirdim. Daha önce Torrent'ten indirip oynamıştım. Zombiler normal değiller normal zombiler ama koşucular gibi hızlı koşuyorlar. Gerçekten fazla zor şu anda oyun nedense ilk başlarda bu kadar zor değildi normalde.
Böyle oynanmaz bu daha ilk görevde bile 10 defa öldüm bütün zombiler koşuyor. Bunun bir kapatma ayarı falan olması lazım daha ilk başında böyle olursa ileriki zor görevleri geçmek imkansız olur.

Evet bende eskiden oyunu bitirmiştim şimdi tekrar oynamak istedik arkadaşla normal zombiler de koşuyorlar biraz sıkıntılı olmuş oynayamicaz artık, düzeltirler belki.
 

Geri
Yukarı