Dying Light çok zor

Sizin hatanız olmasa bile yakınlarınızda gürültü olursa tam olarak dönüşümleri tamamlanmamış zombiler size saldırır. Oyunun esko olmasına rağmen hala aktif oynanıyor olması beni şaşırttı. Çok iyi bir oyundu dying light. İlk sürümünü oynamıştım. Belki de ilk alıp oynayanlardan olabilirim. İlk çıktığında grafikler çok iyi değildi hatalar doluydu. Sanki aceleye getirmişler gibi. Zombiler de çok kolaydı. Gece modu ilk sürümde korkunçtu. Kesinlikle dışarı çıkmak istemezdim. İkinci oyunda buna çok değinmişlerdi.

Gece açık dünyanın keşfedilmekten uzak kalması ve gece modunda ilerleyişin durması en çok alınan şikayet olmuş oyunculardan. Sonra enhanced edition ile bunu toparladılar. Volatile denen yaratıkların gücü düşürüldü. Ama bu güç sizin ışığınızı görünce aktif saldırgana dönüşen pasif zombilere bölüştürüldü.

Volatile arkada hırlayarak koştuğunda ensemdeki irkilme sabaha kadar gitmezdi. Zaten çok oynamadım güncellemeler çıkana kadar.
 
Kimse dikkat çekmemiş, oyunda Left 4 Dead etkinliği var. Left 4 Dead oyunundaki zombiler Dying Light oyununa konuk olduğu için hepsi koşucu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Beyler bu etkinliği kapatamıyor muyuz? Oyunu oynayamıyorum.
 
YouTube'dan izlediğim videolarda Dying Light daha kolay. Zombiler sadece yürüyor. Ama benim oyunumda gündüz olmasına rağmen zombiler benden hızlı koşuyor ve parkour yapıyor. Bir tek bende mi böyle. Oyunu yakında zamanda bitiren ya da oynayan arkadaşlar varsa yazabilir mi? Teşekkürler.

Oynanabilir hale gelmiş işte :D.
 
@ali_dgn
IMG_20201029_101554.jpg


Ana menü, ayarlar, çevrimiçi, topluluk etkinliğine katılım.
 
ya ben o seçeneklere dokunamıyorum kilitli o yüzden kapatamıyorumda lanet olsun etkinliğinize banane etkinlikten sal oynayayım çevrimdışı oynuyorum zaten kafayı yememe ramak kaldı bi görev hatası bi koşan zombiler neymiş bu ya
 

Geri
Yukarı