Dying Light Definitive Edition 6.49 USD

Hybrit

Hectopat
Daha fazla  
Hocam Dying Light toplam 27 DLC'si ile 6.49 USD yani 200 TL civarına geliyor. Ben zamdan önce 6 DLC ile 100 TL'ye almıştım. Sizce iade edip bu paketi almak yani 21 DLC'ye 100TL vermek mantıklı mı? Mantıklı ise oyuna ne kadarlık bir etkisi oluyor bilenler yazabilir mi?

Hocam bende indirimsiz 19 USD'lik olanların hepsi var diğerleri 1 USD. Dediğiniz DLC de var.
Skin vs. merakınız yoksa sizdeki paket yeterli, zaten incelerseniz paketlerin kostüm vb. olduğunu görürsünüz.

The Following ana oyuna ek hikaye barındırıyor. Onun haricinde Bozak Horde belli bir oynanış sunuyor ancak bana sorarsanız arena mantığında olduğu için pek gerek yok.

Skin vs. merakınız yoksa sizdeki paket yeterli, zaten incelerseniz paketlerin kostüm vb. olduğunu görürsünüz.

The following ana oyuna ek hikaye barındırıyor. Onun haricinde bozak horde belli bir oynanış sunuyor ancak bana sorarsanız arena mantığında olduğu için pek gerek yok.

Hocam bozak horde aldığım pakette varmış. Bir de season Pass var. Onun kullanım için bir süresi var mı? Herhangi bir zaman kullanabiliyor muyuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı