Dying Light Definitive Edition alınır mı?

Freezyf

Hectopat
Yakın zamanda bildiğiniz üzere Dying Light: Stay human çıktı. Steam indirimleriyle birlikte Dying Light: Definitive Edition 29 TL oldu. Sizce bu fiyata değer mi? Oyun iyileştirme aldı galiba.

Eğer zombi türünü seviyorsanız değer hocam.Bizim arkadaşlar full sarmış durumda bu oyuna.

Kesinlikle alınır. Bütçeniz ve sisteminiz yetiyorsa ikinciyide alın.

Aslında 2 de güzel indirim var ama yine pahalı. Yeni çıktığından olsa gerek ama zaten ben 2'ye hakimim hikayesini izledim ama yenilenmiş Dying Light 1 bu fiyata değer gibi geldi.

Aslında 2 de güzel indirim var ama yine pahalı. Yeni çıktığından olsa gerek ama zaten ben 2'ye hakimim hikayesini izledim ama yenilenmiş Dying Light 1 bu fiyata değer gibi geldi.
Evet dying light 1 kesinlikle değer. Bende normalde daha fazla indirim bekleyip 2 yi alırdımda malum dolar uçuyor. Ets2 bile 150tl oldu.

Yakın zamanda bildiğiniz üzere Dying Light: Stay human çıktı. Steam indirimleriyle birlikte Dying Light: Definitive Edition 29 TL oldu. Sizce bu fiyata değer mi? Oyun iyileştirme aldı galiba.
Ne alınır. DLC'sinin başlarını oynadım ama yine de öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…