Yakın zamanda bildiğiniz üzere Dying Light: Stay human çıktı. Steam indirimleriyle birlikte Dying Light: Definitive Edition 29 TL oldu. Sizce bu fiyata değer mi? Oyun iyileştirme aldı galiba.
Kesinlikle alınır. Bütçeniz ve sisteminiz yetiyorsa ikinciyide alın.
Evet dying light 1 kesinlikle değer. Bende normalde daha fazla indirim bekleyip 2 yi alırdımda malum dolar uçuyor. Ets2 bile 150tl oldu.Aslında 2 de güzel indirim var ama yine pahalı. Yeni çıktığından olsa gerek ama zaten ben 2'ye hakimim hikayesini izledim ama yenilenmiş Dying Light 1 bu fiyata değer gibi geldi.
Ne alınır. DLC'sinin başlarını oynadım ama yine de öneririm.Yakın zamanda bildiğiniz üzere Dying Light: Stay human çıktı. Steam indirimleriyle birlikte Dying Light: Definitive Edition 29 TL oldu. Sizce bu fiyata değer mi? Oyun iyileştirme aldı galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.