JonTurk06 Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 663 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #1 Enchaned Edition'a sahibim bu aralar fiyatlar yükseliyor diye Dying Light'ı da Full alayım bir daha ugraşmayım diyorum. Aynı oyunun Definitive haline tekrar 20TL vermeden upgrade etmenin bir yolu var mı?
Enchaned Edition'a sahibim bu aralar fiyatlar yükseliyor diye Dying Light'ı da Full alayım bir daha ugraşmayım diyorum. Aynı oyunun Definitive haline tekrar 20TL vermeden upgrade etmenin bir yolu var mı?
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #2 Steam paket alırken sende önceden olanların fiyatını alacağın paketin fiyatından düşer. Artı -1 Eksi
Fakur Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 126 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisliği öğrencisi 11 Ağustos 2022 #3 Steamden aldiysaniz şartları yerine getirdiginiz takdirde iade edebilirsiniz. Onun haricinde hangi platformdan aldığınızi soylerseniz daha iyi olur Artı -1 Eksi
Steamden aldiysaniz şartları yerine getirdiginiz takdirde iade edebilirsiniz. Onun haricinde hangi platformdan aldığınızi soylerseniz daha iyi olur
KS KS JonTurk06 Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 663 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #4 Kaos5801 dedi: Steam paket alırken sende önceden olanların fiyatını alacağın paketin fiyatından düşer. Genişletmek için tıkla... Paket bilgisinden baktıgımda öyle birşey gözükmüyor. Definitive Edition ve Definitive DLC Collection paketleri 20 küsür lira. Fakur dedi: Steamden aldiysaniz şartları yerine getirdiginiz takdirde iade edebilirsiniz. Onun haricinde hangi platformdan aldığınızi soylerseniz daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Steamden aldım. 15 gün ve 2 saati geçti tabiki Artı 0 Eksi
Kaos5801 dedi: Steam paket alırken sende önceden olanların fiyatını alacağın paketin fiyatından düşer. Genişletmek için tıkla... Paket bilgisinden baktıgımda öyle birşey gözükmüyor. Definitive Edition ve Definitive DLC Collection paketleri 20 küsür lira. Fakur dedi: Steamden aldiysaniz şartları yerine getirdiginiz takdirde iade edebilirsiniz. Onun haricinde hangi platformdan aldığınızi soylerseniz daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Steamden aldım. 15 gün ve 2 saati geçti tabiki
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #5 JonTurk06 dedi: Paket bilgisinden baktıgımda öyle birşey gözükmüyor. Definitive Edition ve Definitive DLC Collection paketleri 20 küsür lira. Steamden aldım. 15 gün ve 2 saati geçti tabiki Genişletmek için tıkla... Dediğim sende önceden olanların fiyatını düşüyor, içerikleri farklıysa tabiiki düşmez. Artı 0 Eksi
JonTurk06 dedi: Paket bilgisinden baktıgımda öyle birşey gözükmüyor. Definitive Edition ve Definitive DLC Collection paketleri 20 küsür lira. Steamden aldım. 15 gün ve 2 saati geçti tabiki Genişletmek için tıkla... Dediğim sende önceden olanların fiyatını düşüyor, içerikleri farklıysa tabiiki düşmez.