Dying Light nasıl?

Kanka sana bir sorum var. "Yapılabilecek her şeyi yaptım." dediğin için. Ben de aynı senin gibiyim oyunda 300 saatim var ve her şeyi yaptım diyebilirim. Sadece bir yan görev kaldı fakat asla hiçbir yerde bulamıyorum. Adı "Dev" bu kadar. Aradım aradım bulamadım lütfen o görevi nasıl yapacağımı söyler misin veya o görev hakkında bir videoyu bana atar mısın?
Merhabalar, ben de oyuna girmeyeli 1 yıl oluyor ancak görevin isminden tahmin yürütmek gerekirse çocuklara bakan Rupert'in olduğu anaokulunda bir tane çocuk bir görev veriyor ve halı saha gibi bir alandaki zombiyi öldürmenizi istiyor. Görevin ingilizce ismi "Troll" idi. Bir kontrol edin isterseniz.

Kanka sana bir sorum var. "Yapılabilecek her şeyi yaptım." dediğin için. Ben de aynı senin gibiyim oyunda 300 saatim var ve her şeyi yaptım diyebilirim. Sadece bir yan görev kaldı fakat asla hiçbir yerde bulamıyorum. Adı "Dev" bu kadar. Aradım aradım bulamadım lütfen o görevi nasıl yapacağımı söyler misin veya o görev hakkında bir videoyu bana atar mısın?

"Dev" adlı bir görevi yaptığımı hatırlamıyorum bile, yan görevler ya da ana görevler listesine baktığımda da böyle bir görev göremedim. Bu görev hakkında herhangi bir videoda bulamadım. Acaba bu görev bir etkinlik görevi ya da dart tahtası gibi eşyaların üzerinden aldığımız görevlerden olabilir mi? (Oyun yüklü olsa oyuna girip bakardım ama ne yazık ki oyunu silmek zorunda kaldım)

Merhaba, ben de oyuna girmeyeli 1 yıl oluyor ancak görevin isminden tahmin yürütmek gerekirse çocuklara bakan Rupert'in olduğu anaokulunda bir tane çocuk bir görev veriyor ve halı saha gibi bir alandaki zombiyi öldürmenizi istiyor. Görevin İngilizce ismi "Troll" idi. Bir kontrol edin isterseniz.

O görev haritada gözüküyordu ama.

"Dev" adlı bir görevi yaptığımı hatırlamıyorum bile, yan görevler ya da ana görevler listesine baktığımda da böyle bir görev göremedim. Bu görev hakkında herhangi bir videoda bulamadım. Acaba bu görev bir etkinlik görevi ya da dart tahtası gibi eşyaların üzerinden aldığımız görevlerden olabilir mi? (Oyun yüklü olsa oyuna girip bakardım ama ne yazık ki oyunu silmek zorunda kaldım)

O görev haritada gözüküyordu ama.
Buldum o görevi. Oyunu İngilizce yapıp YouTube'a yazdım çıktı. Adı "Troll"müş. Kreş ya da Anaokulu işleten adamın göreviymiş.

Hocam ben palayı denemek için fırlattım ama şimdi geri alamıyorum, en iyi silahımdı binanın tepesinde saatlerce kutu tekmeledim çok güzel palaydı nasıl alacağım nasıl.

Korek machete geri gelmez, ben de yaşadım aynı durumu.

Hocam fırlattığınız silahlar geri gelmiyor, ne yazık ki zor yolla öğrendim bunu.

Hepsi değil, easter egg silahları gelmiyor sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı