Steam Dying Light enchanted Edition varken Definitive editiona çevirmek için 120 TL verilmeli mi?

DorukBuba

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlarım, bende şu an halihazırda Dying Light enchanted Edition var bir 100 TL daha verip onu Definitive editiona çevirmeli miyim? Biraz zarara giriyorum, cevap verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlarım, bende şu an halihazırda Dying Light enchanted Edition var bir 100 TL daha verip onu Definitive editiona çevirmeli miyim? Biraz zarara giriyorum, cevap verirseniz sevinirim.

Alırken Definitive alsaydınız keşke, ekstra paketler çok önemli değil genel görünüş paketleri ama DLC'leri için değer son DLC'si vardı bir tane adını hatırlayamadım şimdi ama ben olsam alırdım.

Alırken Definitive alsaydınız keşke, ekstra paketler çok önemli değil genel görünüş paketleri ama DLC'leri için değer son DLC'si vardı bir tane adını hatırlayamadım şimdi ama ben olsam alırdım.

Heh hatırladım the following DLC'si var.

Heh hatırladım the following DLC'si var.

Enchanted Edition var bende ve the following ücretsiz gelmişti paket içinde. Definitive pakette hiç bir şey yok sadece görünüş var.

1698567646227.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı