Epic Games Dying Light: Enhanced Edition + Dying Light 2 DLC bundle sadece 18,60 TL!

Makaleler
5
Epic Games Store üzerinden Dying Light'ın ana oyun ve DLC dahil paketi olan Dying Light: Enhanced Edition ile Dying Light 2'nin Rais ve Brecken DLC'lerini sadece 18,80 TL'ye satın alabiliyorsunuz. Sadece ilk oyunun ana oyun ile birlikte DLC dahil hali için bile çok düşük bir fiyat.

Hikayeli mi? Iki kisi oynayacagiz sarar mi? Bir de bu DLC olayi nedir? 2. oyun bende yok ancak ikinci oyunda mi gelecek? Fotografta var ancak isimde yazmiyor 2. oyun ilgilli bir şey.

@Ahmet06han, arkadaşlarınızla beraber oynayabiliyorsunuz Steam'den alırsanız. Epic olayını bilemiyorum. Epic'in Launcher'i berbat olduğu için destekleyip desteklemediğini bilemiyorum.

@Ahmet06han, arkadaşlarınızla beraber oynayabiliyorsunuz Steam'den alırsanız. Epic olayını bilemiyorum. Epic'in Launcher'i berbat olduğu için destekleyip desteklemediğini bilemiyorum.

1745949763668.png

Cok oyunculu var hocam. Oynanir mi? Zevk verir mi?

Tavsiye ederim, oynanır. 👍

2 oyununu da arkadaşlarımla oynadım. Gerçekten PC tarafında oynanabilecek en iyi eşli oyunlardan 4 kişiye kadar desteği vardı sanırsam. Parkur mekanikleri zombiler ve bir hikaye eşliğinde dönüyor oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı