Dying Light: Enhanced Edition kaç saat?

yasau

Decapat
Daha fazla  
Dying Light 1 kac saat? Epic Games'den almıstım merak ettim bilgisi olan yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dying Light cidden çok kötü bir oyun hikayesi olsun oyun mekaniği olsun, varsa yoksa Dying Light 2: Stay human.

Oyun mekaniği çıktığı yıla göre en iyilerinden, hikayesi ise yine gayet iyi, DL2 de parkur gelişmeleri falan oldu ancak hikaye açısında DL1 hala daha iyidir, bunu neye dayanarak söylediniz çok merak ediyorum. Sırf kendi kötü oyun zevkinizi başkalarını etkilemek için kullanmayın. İyi sosyaller.

Dying Light cidden çok kötü bir oyun hikayesi olsun oyun mekaniği olsun, Varsa yoksa Dying Light 2 Stay Human.
Hatta çıktığı zamana demişim ama şuanda çıkan parkur oyunlarına taş çıkartır halen.

Oyun mekaniği çıktığı yıla göre en iyilerinden, hikayesi ise yine gayet iyi, DL2 de parkur gelişmeleri falan oldu ancak hikaye açısında DL1 hala daha iyidir, bunu neye dayanarak söylediniz çok merak ediyorum. Sırf kendi kötü oyun zevkinizi başkalarını etkilemek için kullanmayın. İyi sosyaller.

Hatta çıktığı zamana demişim ama şuanda çıkan parkur oyunlarına taş çıkartır halen.
Hocam ben kendi fikrimi söyledim benim için o oyun öyle sıkıcı hikaye, düşmanları dürtüyormuşum gibi hissettiren vuruşlar, telsizden ne geliyosa onu yap konsepti cidden iğrenç.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı