Koca_oglan Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 39 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Nisan 2021 #1 Merhabalar öncelikle, easter Gamerstv'den izlerken golden grapling hook olduğunu öğrendim. İnternette araştırmalarım sonucunda hiç kimse nasıl alınıcağını göstermemiş. Bu eşya nasıl alınıyor?
Merhabalar öncelikle, easter Gamerstv'den izlerken golden grapling hook olduğunu öğrendim. İnternette araştırmalarım sonucunda hiç kimse nasıl alınıcağını göstermemiş. Bu eşya nasıl alınıyor?
Çözüm Koca_oglan 15 Nisan 2021 @reptile tamam. Teşekkür ederim Arkadaşlar çözdüm, Nexus Moddaki Elemental Grapling Hooks modu. Ama hala nasıl onlinedan aldığını anlamadım. Ama sonuçta modmuş.
@reptile tamam. Teşekkür ederim Arkadaşlar çözdüm, Nexus Moddaki Elemental Grapling Hooks modu. Ama hala nasıl onlinedan aldığını anlamadım. Ama sonuçta modmuş.
centilmenkedi Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #11 Niksi dedi: Bodu yükleyip istediğin itemi alabilirsin. Modu sildiğin zaman sorunsuzda Online oynayabilirsin. Bana verebilirsin. Discord: Nikşiᶠᵇᶦ#2204 Genişletmek için tıkla... Modu yüklemiştim sildim fakat hala girilemiyor Online neden? Artı 0 Eksi
Niksi dedi: Bodu yükleyip istediğin itemi alabilirsin. Modu sildiğin zaman sorunsuzda Online oynayabilirsin. Bana verebilirsin. Discord: Nikşiᶠᵇᶦ#2204 Genişletmek için tıkla... Modu yüklemiştim sildim fakat hala girilemiyor Online neden?
Niksi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1.363 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo V15 G3 R7 5825U 16GB 3200Mhz Vega8 Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #12 centilmenkedi dedi: Modu yüklemiştim sildim fakat hala girilemiyor Online neden? Genişletmek için tıkla... Konu çok eski ve oyunu oynamayı bırakalı çok oldu. Bir fikrim yok. Yeni konu açabilirsin. Artı 0 Eksi
centilmenkedi dedi: Modu yüklemiştim sildim fakat hala girilemiyor Online neden? Genişletmek için tıkla... Konu çok eski ve oyunu oynamayı bırakalı çok oldu. Bir fikrim yok. Yeni konu açabilirsin.