Dying Light Nasıl Oynanır?

İşletim sistemi
Windows 10

starkia

Picopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Merhaba, Dün Dying Light satın aldım. Birkaç videosuna göz gezdirdim, zombi temalı bir oyun bildiğini biliyorum. Oyun hakkında en ufak bir bilgim yok. Oyunu öğrenebileceğim bir kaynak var mı? Yardımcı olur musunuz?

Dostlar bir soru daha soracağım. Bu tarz oyunları oynarken tırsıyorum. Bunun için bir çözüm var mıdır? Korkumu nasıl yenebilirim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En güzel kaynak elleriniz ve gözleriniz. Oyuna girin ve oynamaya başlayın. Önce oyun içi tuşları öğrenin. Ardından oyun içi mekanikleri kavramaya ve kullanmaya çalışın. Oyun mantığını kafanızda oturttuktan sonra kendinize uygun oyun stili geliştirin ve oyundan tat almaya bakın. Bu her oyun için böyledir.
Tek dikkat etmeniz gereken nokta silahlarınızı kırmamanız. Kırmadan tamir etmeniz. Etraftan gerekli eşyaları bularak tamir edebilirsiniz.

Onun dışında geceleri dışarı pek çıkmayın.

Temel mekanikleri zaten öğreneceksiniz.
Standart şekilde yapacaklarınıza dair size bilgi veriliyor. Hızlı bir yapıda olduğu için alışırsınız. Bunun haricinde loot yapmaya özen gösterin, safe bölgeleri açın, gece vakti daha çok XP gelir. Bazı safe bölgeler gece vakti XP kasmak için avantajlıdır. Buraları kullanmayı ihmal etmeyin. Sessiz olun, seviye atlamadan kalabalık yerlere çok dalmayın. Gereksiz şeyleri, artık işinize yaramayacak silahları da satmayı unutmayın. Skilleri de dengeli verin. Kamuflajı mutlaka arttırın.
Çok teşekkür ediyorum.

Konuda bir mantıksızlık göremiyorum, gayet mantıklı bir konu. Bu konuda oyun hakkında bilgi sahibi olduğum şeyler:
1- Silahları kırmadan tamir etmem,etraftan gerekli eşya bulup tamir edebiliyormuşum.
2- Safe bölgeleri açmam gerektiği, geceleri daha çok XP geldiği.
3- Kamuflajı mutlaka arttırmam gerektiği.
4- Geceleri dışarı çıkmanın tehlikeli olduğu.

Bu bilgileri öğrenmiş oldum. Oyunda acemi olduğum için mutlaka işime yarar. Konuda bir mantıksızlık yok.

Konuda bir mantıksızlık göremiyorum, gayet mantıklı bir konu. Bu konuda oyun hakkında bilgi sahibi olduğum şeyler:
1- Silahları kırmadan tamir etmem,etraftan gerekli eşya bulup tamir edebiliyormuşum.
2- Safe bölgeleri açmam gerektiği, geceleri daha çok XP geldiği.
3- Kamuflajı mutlaka arttırmam gerektiği.
4- Geceleri dışarı çıkmanın tehlikeli olduğu.

Bu bilgileri öğrenmiş oldum. Oyunda acemi olduğum için mutlaka işime yarar. Konuda bir mantıksızlık yok.
Bunlar zaten oyuna girdiğinde sana oyun tarafından aktarılan bilgiler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı