I i_am_minigun Ziyaretçi 13 Nisan 2017 #11 aerolona dedi: Çok düşük ihtimal. Sonuçta Steam başarımları bir oyuncuya karşı üstünlük sağlamıyor. Genişletmek için tıkla... SAM gibi bir araçla sıfırlarsam daha kötü mü olur ?
aerolona dedi: Çok düşük ihtimal. Sonuçta Steam başarımları bir oyuncuya karşı üstünlük sağlamıyor. Genişletmek için tıkla... SAM gibi bir araçla sıfırlarsam daha kötü mü olur ?
aerolona Megapat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 880 Makaleler 6 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2017 #12 SAM ile sıfırlasan dahi Steam veri tabanında o açılmış görünecek. Ban yiyeceğini sanmıyorum endişelenme bence.
SAM ile sıfırlasan dahi Steam veri tabanında o açılmış görünecek. Ban yiyeceğini sanmıyorum endişelenme bence.
I i_am_minigun Ziyaretçi 13 Nisan 2017 #13 aerolona dedi: SAM ile sıfırlasan dahi Steam veri tabanında o açılmış görünecek. Ban yiyeceğini sanmıyorum endişelenme bence. Genişletmek için tıkla... Hocam lütfen bana hiçbir şey olmayacağını söyleyim içim rahat değil.
aerolona dedi: SAM ile sıfırlasan dahi Steam veri tabanında o açılmış görünecek. Ban yiyeceğini sanmıyorum endişelenme bence. Genişletmek için tıkla... Hocam lütfen bana hiçbir şey olmayacağını söyleyim içim rahat değil.
MattCapaldi Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2021 #14 aerolona dedi: Oyun Valve Anti Hile desteği ile korunuyor çoklu oyuncuya girmediğin sürece bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Ancak girecek isen o kayıt dosyasını silmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... kankam dying light modlara (hilelere) izin veren bir oyundur
aerolona dedi: Oyun Valve Anti Hile desteği ile korunuyor çoklu oyuncuya girmediğin sürece bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Ancak girecek isen o kayıt dosyasını silmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... kankam dying light modlara (hilelere) izin veren bir oyundur