Arkadaşlar 2. oyun Epic'te güzel indirime girmiş, 2. oyun için ilk oyunu oynamaya gerek yok sanırım ama 3. oyun ilk oyunun devamı olacak diyorlar. Sizce ilk oyundan mı başlamalıyım 2. oyundan mı?
Arkadaşlar 2. oyun Epic'te güzel indirime girmiş, 2. oyun için ilk oyunu oynamaya gerek yok sanırım ama 3. oyun ilk oyunun devamı olacak diyorlar. Sizce ilk oyundan mı başlamalıyım 2. oyundan mı?
İlk oyunla başlayalım o zamanİkisini de oyna ki bana göre zaten ilk oyun ikinci oyundan bile daha iyi iki parkur ve grafik olarak daha iyi olsa da Dying Light 1 ve the following DLC sinin sana muazzam şeyler yaşatacağına eminim.
İkisini de oyna ki bana göre zaten ilk oyun ikinci oyundan bile daha iyi iki parkur ve grafik olarak daha iyi olsa da Dying Light 1 ve the following DLC sinin sana muazzam şeyler yaşatacağına eminim.
2. oyunun parkuru daha iyi hocam ilk oyunun parkuru çok kalitesiz 2. ye göre.
İki parkur ve grafik olarak daha iyi yazdım zaten hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.