Jexy Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #1 Hocam oyunun kendiliğinden Türkçe yama var diyorlar, nasıl aktif edebilirim? Ayarları biraz kurcaladım, yok gibiydi. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2023
Hocam oyunun kendiliğinden Türkçe yama var diyorlar, nasıl aktif edebilirim? Ayarları biraz kurcaladım, yok gibiydi.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.218 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2023 #2 Oyunun kendisinde yok indirip kurmanız gerekiyor. Düzeltme: Varmış. Son düzenleme: 16 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #3 Hocam steamden indirdiyseniz kütüphanenizden oyuna sağ tıklayıp özellikleri seçin. Dili Türkçe olarak değiştirin Artı 0 Eksi
Hocam steamden indirdiyseniz kütüphanenizden oyuna sağ tıklayıp özellikleri seçin. Dili Türkçe olarak değiştirin
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.242 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #4 Jexy dedi: Hocam oyunun kendiliğinden Türkçe yama var diyorlar, nasıl aktif edebilirim? Ayarları biraz kurcaladım, yok gibiydi. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda Türkçe dil desteği vardı. Ayarlara dikkatlice bakın dil (language) kısmı varsa oradan seçebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan da yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Jexy dedi: Hocam oyunun kendiliğinden Türkçe yama var diyorlar, nasıl aktif edebilirim? Ayarları biraz kurcaladım, yok gibiydi. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda Türkçe dil desteği vardı. Ayarlara dikkatlice bakın dil (language) kısmı varsa oradan seçebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan da yapabilirsiniz.