Oyunu steamden yeni satın aldım ve girmeye çalıştığım zaman böyle bir hatayla karşılaşıyorum. Oyunu Custom Game çalıştabiliriyorum ama normal hali çalışmıyor, ne yapmalıyım?
Oyunu Steam'den yeni satın aldım ve girmeye çalıştığım zaman böyle bir hatayla karşılaşıyorum. Oyunu Custom Game çalıştabiliriyorum ama normal hali çalışmıyor, ne yapmalıyım?
Ben çözümü windowsun guard sistemini kapatınca buldum.
1. Alttan programları görüntüleyin.
2. Guarda sağ tıkladığınızda güvenlik panosunu görüntüleye tıklayın.
3. Virüs ve tehdit Koruması menüsüne girin.
4.Virüs ve tehdit koruması ayarlarında Ayarları Yönet diye bir seçenek olacak oraya tıklayın.
5. Gerçek zamanlı korumanız açıksa oyunu açarken kapatın düzelir benim problemim çözüldü.
Bazı oyunlar bu sistem sayesinde açılmayabiliyor. Başlıca ETS2 ,assetto corsa guard yüzünden açılmıyordu guardı kapatınca düzeliyor. Yardımcı olduysam ne mutlu bana.
Bende de aynı sorun vardı denetim masasından yeni kullanıcı açınca düzeldi. Muhtemelen PC'ye format atarken İngilizce bulmuştum onu kurdum kullanıcı adında da Türkçe karakterler vardı. Sistem Türkçe karakter tanımlayamadığı için belgelerime erişemiyordu yeni hesapta Türkçe karakter de kullanmadım bir sıkıntı kalmadı. 1 Sene geçmiş senin konuyu açalı ama hala yaşıyorsan dene bir derim.
Oyunu Steam'den yeni satın aldım ve girmeye çalıştığım zaman böyle bir hatayla karşılaşıyorum. Oyunu Custom Game çalıştabiliriyorum ama normal hali çalışmıyor, ne yapmalıyım?