Dying Light oyundan atma sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Batwo

Kilopat
Katılım
6 Aralık 2015
Mesajlar
1.120
Çözümler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xbox Series X - iPhone 13 White 128GB
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Satış Operasyon Uzmanı
Merhabalar, öncelikle çok araştırdım herhangi bir çözüm bulamadığımdan dolayı sizlere danışmak istedim. Oyunu 90 saat oynadım fakat şu an yaşadığım sorunla daha önce karşılaşmamıştım, old Town'dan Slums'a ışınlandığım zaman Fast travel bölgesinden oyun yükleniyor dediği yerde donup kapanıyor direkt. Hata kodu vs bir şey vermeden Driver'lar tamamiyla güncel ekran kartımı DDU ile silip yeniden sıfır kurdum. Win 10 Pro kullanıyorum. Güncelleştirmeler tamam, oyunun dosyaların bütünlüğünü doğrulayıp tekrar denedim. Ne yaptım ne ettiysem çözüme ulaşamadım. Aynı sorunu yaşayıp çözmüş arkadaşlar varsa, ricam severek oynadığım bir oyun özellikle çözüm bulamadığım nedenlerden dolayı silersem çok üzüleceğim sizlerin yardımını rica ediyorum çok teşekkürler iyi forumlar dilerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, öncelikle çok araştırdım herhangi bir çözüm bulamadığımdan dolayı sizlere danışmak istedim. Oyunu 90 saat oynadım fakat şu an yaşadığım sorunla daha önce karşılaşmamıştım, old Town'dan Slums'a ışınlandığım zaman Fast travel bölgesinden oyun yükleniyor dediği yerde donup kapanıyor direkt. Hata kodu vs bir şey vermeden Driver'lar tamamiyla güncel ekran kartımı DDU ile silip yeniden sıfır kurdum. Windows 10 Pro kullanıyorum. Güncelleştirmeler tamam, oyunun dosyaların bütünlüğünü doğrulayıp tekrar denedim. Ne yaptım ne ettiysem çözüme ulaşamadım. Aynı sorunu yaşayıp çözmüş arkadaşlar varsa, ricam severek oynadığım bir oyun özellikle çözüm bulamadığım nedenlerden dolayı silersem çok üzüleceğim sizlerin yardımını rica ediyorum çok teşekkürler iyi forumlar dilerim.

Aynı sorun bende de var. Herhangi bir yükleme ekranına gelince oyun durup dururken atıyor. Sildim, yeniden yükledim falan, hiçbir işe yaramadı.
 

Geri
Yukarı