Çözüldü Dying Light oyunu bitirdikten sonra tekrar başlatma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DaSpec

Decapat
Daha fazla  
Ben Dying Light oyununun sonuna çok yaklaştım ve sonra bir şey çıktı "son bölüm" diye. O ne anlama geliyor veya evet tuşuna tıkladıktan sonra oyunu bitirince yeni oyun başlatabilir miyim?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı DL.PNG
    Ekran Alıntısı DL.PNG
    580,5 KB · Görüntüleme: 129
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben Dying Light oyununun sonuna çok yaklaştım ve sonra bir şey çıktı "son bölüm" diye. O ne anlama geliyor veya evet tuşuna tıkladıktan sonra oyunu bitirince yeni oyun başlatabilir miyim?

Hocam buraya geçince bir daha geri dönemiyorsunuz ama yeni oyunu her zaman açabilirsiniz. Oyun buradan sonra son bölüme geçmekte. Geri dönüşü yok. Haritadaki etkinlikleri falan yapamazsınız yani. Yeni oyunu açarsınız ama.

Hocam buraya geçince bir daha geri dönemiyorsunuz ama yeni oyunu her zaman açabilirsiniz. Oyun buradan sonra son bölüme geçmekte. Geri dönüşü yok. Haritadaki etkinlikleri falan yapamazsınız yani. Yeni oyunu açarsınız ama.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı