Dying Light'ı bitirdikten sonra sektör 0 bölgesine yeniden gitmek

G. Sara

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba öncelikle ben Dying Light'i bitirdim. Ve oyunun bittiği yer olan ilk şehirdeyim orada malzemeci bana susturuculu tabanca yapma şeması verdi talep paketi lazım. Bende 2. şehire gitmek istiyorum bunun için merak ettiğim gitmek için illa bir daha o lağımlara girmek mi lazım? Yoksa direkt bir gidiş yolu var mı? Çünkü tekrar orayla uğraşmak istemiyorum oyun zaten beni görev için o lağımlardan geçirmişti tekrar mı geçirecek?

Merhaba öncelikle ben Dying Light'i bitirdim. Ve oyunun bittiği yer olan ilk şehirdeyim orada malzemeci bana susturuculu tabanca yapma şeması verdi talep paketi lazım. Bende 2. şehire gitmek istiyorum bunun için merak ettiğim gitmek için illa bir daha o lağımlara girmek mi lazım? Yoksa direkt bir gidiş yolu var mı? Çünkü tekrar orayla uğraşmak istemiyorum oyun zaten beni görev için o lağımlardan geçirmişti tekrar mı geçirecek?

Poster olması lazım kulede. Seni şehire götüren. dying light tower city poster - Google'da Ara

Onu yapman için karantina görevini bitirmen lazım, subsonic mermi kullanıyor susturuculu tabanca ya da polis arabalarında bulabilirsin düşük şansta olsa bulabilme şansın var
Ben bitirdim şimdi sizin söylediğiniz gibi kuleye gidip posterle oraya gideceğim kaçkın dokusuyla talep paketi alıp döneceğim ve susturuculu tabanca yapacağım Alman 9mm tabancama 159 vuruyor. Zaten ona yaptıktan sonra bidaha yapmakla uğraşamam Kaçkın dokusu almak zor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı