Epic Games Dying Light Paketi'nin içeriği kütüphanede yok

yasinb

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Epic Games'ten harika bir fiyata Dying Light paketi bulmuştum. Aldıktan sonra arkadaşlarımla paylaştım ve fiyatlandırma hatası olabileceği söylendi, az önce kütüphaneme baktım ve oyunları bulamadım aynı pakete tıkladığımda aşağıdaki hatayı veriyor. Faturamı ve işlem geçmişini hatta bakiyemi de kontrol ettim herhangi bir iptal veya geri ödeme söz konusu değil. Ne yapmalıyım?
"Bu içerik şu anda platformunda veya bölgende mevcut değil."

@yasinb, ürün Türkiye mağazasından kaldırıldığı için şu anlık yapabilecek bir şey yok.
  1. Ürünün fiyatı düzenlenip tekrar satışa sunulacaktır.
  2. Hatalı fiyatlandırmadan alanların, oyunu silinip parası iade edilebilir.
  3. Hatalı fiyatlandırmadan alanların oyunu silinmez, yeni fiyatlandırmadan devam eder.
Olabilecek muhtemel üç senaryo.

@yasinb, ürün Türkiye mağazasından kaldırıldığı için şu anlık yapabilecek bir şey yok.
  3. Hatalı fiyatlandırmadan alanların oyunu silinmez, yeni fiyatlandırmadan devam eder.
Beraber aldığım arkadaşta bir sorun yokmuş öyle söyledi...

Sorunum 2 farklı paket olmasıymış ve ben halihazırda elimde olan Dying Light 1'in paketini almışım üstüne üstlük 5 TL'lik 2 adet DLC için 20 TL ödedim :D en üzücü tarafı elimde bir olmasa dahi diğer paketi aldığımda o da ücretsiz gelecekti...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı