Çözüldü Dying Light Steam ve Epic Games co-op oynayabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nymphe_0

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşım oyunun Definitive Edition sürümünü Epic üzerinden satın aldı bende Steam üzerinden aynı sürümü alacağım arkadaşımla co-op girebiliyor muyum?

Çözüm
Evet yapabiliyorsunuz Dying Light hesabınızı Steam ve Epic ile bağlayıp arkadaş davet kısmında Epic Games ya da Steam seçebiliyorsunuz. Kendi arkadaşım ile daha önce oynadığımdan biliyorum. Biraz da google üzerinde araştırma yaptım ve doğruladım.

"Techland brings all Dying Light players together with Epic Online Services solution, which means that all PC players using Steam, Epic, and the GoG platform, as well as all Windows, Mac OS, and Linux users, can now play together in co-op."
Evet yapabiliyorsunuz Dying Light hesabınızı Steam ve Epic ile bağlayıp arkadaş davet kısmında Epic Games ya da Steam seçebiliyorsunuz. Kendi arkadaşım ile daha önce oynadığımdan biliyorum. Biraz da google üzerinde araştırma yaptım ve doğruladım.

"Techland brings all Dying Light players together with Epic Online Services solution, which means that all PC players using Steam, Epic, and the GoG platform, as well as all Windows, Mac OS, and Linux users, can now play together in co-op."

Çözüm
Evet yapabiliyorsunuz Dying Light hesabınızı Steam ve Epic ile bağlayıp arkadaş davet kısmında Epic Games'ya da Steam seçebiliyorsunuz. Kendi arkadaşım ile daha önce oynadığımdan biliyorum. Biraz da Google üzerinde araştırma yaptım ve doğruladım.

"Techland brings all Dying Light players together with Epic Online services solution, which means that all PC players using Steam, Epic, and the GOG platform, as well as all Windows, macOS, and Linux users, can Now play together in co-op."

Teşekkür ederim.

Kod ile giriliyorsa girersiniz. Arkadaş daveti istiyorsa belki olmaz.

bizde olmuyor dying lightı epic gamese bağladım steamden oynuyorum ben arakdaşım epicden ama bir türlü giremiyoruz ben açtım o açtı arkadaşlar kısmında görünmüyor sadece steam arkadaşlarım youtubedanda baktım hepsini yaptık ama nedense olmuyor, bir çözümü var mı veya birisi resim bişey ile anlatabilir mi ? belki burdan göremem discord bırakayım en iyisi
ahmetorsleeper ismim eski etiketim #2919

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı