OyunHaberi Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #1 Ben oyuna Steam üzerinden sahibim. Arkadaşım ise Epic üzerinden sahip. Birlikte oynayabilir miyiz?
RglarX Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 953 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #2 OyunHaberi dedi: Ben oyuna Steam üzerinden sahibim. Arkadaşım ise Epic üzerinden sahip. Birlikte oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Oynanır. Steam veya Epic üzerinden olması bir şey değiştirmiyor. Artı 0 Eksi
OyunHaberi dedi: Ben oyuna Steam üzerinden sahibim. Arkadaşım ise Epic üzerinden sahip. Birlikte oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Oynanır. Steam veya Epic üzerinden olması bir şey değiştirmiyor.
SonyTech Yoctopat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 8 9 Şubat 2024 #3 Evet, oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Akif1 Femtopat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #4 OyunHaberi dedi: Ben oyuna Steam üzerinden sahibim. Arkadaşım ise Epic üzerinden sahip. Birlikte oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
OyunHaberi dedi: Ben oyuna Steam üzerinden sahibim. Arkadaşım ise Epic üzerinden sahip. Birlikte oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsiniz.