Dying Light takılıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Visi misi

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
3050ti
Oyunum her 1 2 saniyede 0.5 saniyelik donmalar yaşıyor. Sürücülerim güncel ne yaptıysam düzelmedi.

Bilgisayar fazla ısınmış olabilir mi

Bu sanırım işlemci sorunu. İşlemci ömrünü tamamlamak üzere olabilir. Yakında mavi ekran hataları da almaya başlayabilirsin. Bende bahsettiğin sorun iki oyunda var. Call of Duty Ghosts ve Dying Light. Normal takılmalardan daha uzun süren bir takılmadan bahsediyorsun anladım ben dediğini. Stuttering değil değil, anlık değil, yarım saniye ile 1 saniye arası sürüyor. Ben işlemciden şüpheleniyorum. Bundan emin olmak için yakında Windows 10 yükleyeceğim, ben hala Windows 7 kullanıyorum. Eğer sorun yazılımsal ise temiz bir Windows 10 kurulumundan sonra sorun çözülür.

Ama sorun hala devam ederse sorun büyük ihtimalle işlemciden kaynaklanıyor.

Anladım. Windows 11 kullanıyorum Windows 11'den 10a geçilmiyor diye biliyorum. Ama bakacağım.

Anladım. Windows 11 kullanıyorum Windows 11'den 10a geçilmiyor diye biliyorum. Ama bakacağım.
ultraliso dan win 10 isosu indirierek geçebilirsin ama win10 ürün anahtarı isteyecektir.Bu arada ufak bir bilgi oyun için kullanıcaksan win 11 en kötü işletim sistemi win 10 öneririm sürüm olarak da 21h2 veya 22h2

Windows 10'a geçtim ve sorun hala devam ediyor.

İşlemcim: 11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-11800H @ 2.30GHz 2.30 GHz
Not: Bu sorun sadece Dying Light'da var.
Takılma sorunu virüslerden kaynaklı olabilir mi? Bilgisayarımda virüs olduğunu düşünmüyorum ama olabilir mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…