Steam Dying Light: The Beast 33.74 Dolar!

%50 indirim olmadıkça alınmaz.

Oyunu aldım ve yükledim, yeni bilgisayar topladığım için dedim ki son nesil oyun tam bilgisayarı test etmek için, neyse bir girdim RTX ayarı yok. Meğersem sonradan çıkacakmış. Dedim neyse oyun zaten çok güzel gözüküyor(sanmıştım), başlattım hikakeyi o da ne. Kaplamalar rezalet ötesi. Sonra buna daha fazla katlanamadım ve fazla ilerlemeden oyunu oynamamaya karar verdim.

2025 yılında çıkan bir oyunun grafikleri böyle olmamalı, hele çıkışından 2 ay geçmiş halen RTX getirilmemiş olması ayrı bir komik.

Hatta bence DL2'den daha kötü gözüküyor, ki DL2'yi eski bilgisayarımda full ayarlarda oynamamıştım bile. Oyunda yeşilliklerin gölgelendirmesi bile yok.

Ya şu her yere arabayla gitme zorunluluğu oluyor gibi hissediyorum bir de normalde çatılar çok çok daha sık oluyordu ya onu özlemişim sanki biraz. Dying Light oyunları genel olarak görevleri biraz tekrarlayıcı ama her oyun mükemmel olacak diye bir şey yok severek oynadım şahsen. Özellikle Beast mod açmak falan aşırı güzel bir şey . Ki oyunun sonuna bakarsak oyunun devam serisi gelmeli. Şimdi spoiler vermek istemiyorum zaten bitirdiyseniz fikriniz vardır.

Oynadığım en kötü DL oyunu. Keşke DLC olarak kalsaymış. Bitirdiğimde harcadığım vakte üzülmüştüm. Bence bu fiyat bile pahalı bu oyuna.

Son düzenleme:
RTX o kadar fark ettiriyor muymuş :0 Gerçi bende hiç oynanış videosu izlemedim fragman izlemiştim ama fragmanda da RTX ayarı mevcuttu sanırsam o kadar kötü değildi. Herhalde RTX'i en başta ayarlamaya çalıştılar aksadı. Getirmeleri çok uzun sürmez gibi ama bence.

Sanki bir yerde serinin son oyunu gibi bir şeyler okumuştum ama yalan gibi Umarım öyle olur. Ve baya haklısın serinin her oyunu bir öncekinden daha harika olamaz.

Epic'te cashback ile denk gelen fiyat uygun. Ama 36 dolar hala pahalı bu oyuna.
Epic'te indirim ile cahsback katınca %50 indirime denk gelebilir ama gelmiyorsa Epic'ten de almanın manası yok gibi benim açımdan. Hangi oyun olursa olsun bende o kadar vermem.

Oynadığım en kötü DL oyunu. Keşke DLC olarak kalsaymış. Bitirdiğimde harcadığım vakte üzülmüştüm. Bence bu fiyat bile pahalı bu oyuna.
Hangi açıdan kötü ki? Bende alacağım da almadan önce haberim olsun bari Mesela Eceller ve diğer yaratıkların zorluğu kolaylaşmış mı? Harita küçük mü? Hikaye vasat mı?

Oyunu direkt satın alacaktım sonra ondan caydım bende hesap olarak satın aldım cidden 35 dolar şu anlık fazla gözüküyor. Ama oyun güzel mi güzel. Bu oyuna son oyun diyorlarsa o yaptıkları son sahneyi yapmazlardı. Kullanıcı tepkisine göre oyunu çıkaracaklar bunlar bence .

1040 TL'ye geliyor. Neredeyse 50. Steam'ci arkadaşım bile oradan aldı öyle diyeyim.
45'in yarısı 22 falan oluyor neredeyse ama yine de 1000TL. Vay anasını ya... Para kalırsa alırım ben de Epic'ten

Genel olarak iyidir illa ya bence de. Kullanıcı tepkisine göre oyun çıkartmak baya iyi fikir gibi geldi bu arada Umarım öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…