Steam Dying Light: The Beast 33.74 Dolar!

Fanatikliğini yapabileceğim tek oyun olabilir :D Ama maalesef ki ilk önce 2. oyunun DLC'si olarak gösterilen sonra direkt ana oyun diye 3. oyun olarak çıkan Dying Light: The Beast %25 indirime girmiş.

Hayatımda izlediğim en uzun fragman bu oyunu fragmanıydı ve cidden özellikle bina assets'leri 2. oyunla çok benziyor hatta aynı bile diyebilirim. Oynanış saati olarak benim ilk 2 oyunda da tek tek 100 saati geçmiş olsa da 3. oyun nedense ana hikaye ve yan görevlerle 30 saat sürüyormuş :D

Neyse yine de seriyi ben gibi çok seven varsa bakabilir lakin şurada az zamanı kalmış kış indirimlerini beklemekte fayda var. Çünkü Dying Light 2'nin fiyat grafiğine baktığımda ilk 1-2 ayda bile normal zamanda %50 indirim aldığını görmüştüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Fiyatı bende farklı linkte farklı gösteriyor biraz lakin neden kaynaklandığını anlayamadım.

tür: Aksiyon-Macera, Açık Dünya, Zombi, Zengin Hikaye, Tek Oyunculu, Çok Oyunculu
normal satış fiyatı: 45 USD (Standart versiyon)
Türkçe: Var (Altyazı)

%50 indirim olmadıkça alınmaz.

Oyunu aldım ve yükledim, yeni bilgisayar topladığım için dedim ki son nesil oyun tam bilgisayarı test etmek için, neyse bir girdim RTX ayarı yok. Meğersem sonradan çıkacakmış. Dedim neyse oyun zaten çok güzel gözüküyor(sanmıştım), başlattım hikakeyi o da ne. Kaplamalar rezalet ötesi. Sonra buna daha fazla katlanamadım ve fazla ilerlemeden oyunu oynamamaya karar verdim.

2025 yılında çıkan bir oyunun grafikleri böyle olmamalı, hele çıkışından 2 ay geçmiş halen RTX getirilmemiş olması ayrı bir komik.

Hatta bence DL2'den daha kötü gözüküyor, ki DL2'yi eski bilgisayarımda full ayarlarda oynamamıştım bile. Oyunda yeşilliklerin gölgelendirmesi bile yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı