Dying Light: The Beast alınır mı?

ArmindoBrumaa

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Dying Light: The Beast yarın çıkış yapıyor. Dying Light 1, Dying Light 1: The Following ve Dying Light 2 hikayelerini bitirmiş birisi olarak Dying Light: The Beast'in hikayesini ve atmosferini de çok merak ediyorum. Lakin oyunun 1857 TL'lik (45 dolar) fiyat etiketi de kafamı karıştırmıyor değil. Sizce oyun şimdiden alınmalı mı yoksa ileride beklenmesini mi önerirsiniz?

2. Oyuna benziyor, DLC olarak geliştirilip sonradan Ana oyuna çevrilmiş gibi. 1 ve 2 yi harmanlayıp ortaya The Beast'i çıkarmışlar ama oyun biraz kısa bence 45 dolara alınmaz.

Bu oyun da diğerleri gibi çıktıktan belli bir süre sonra ucuzlayacak. İndirimsiz almak çok saçma olur. Fiyat geçmişine bakıyorum, 2 çıktıktan yaklaşık 4 ay sonra yaz indirimlerinde yüzde 33 indirim görmüş. Bu da kışa indirime girebilir belki.

Ana hikaye 20 saat civarı sürecekmiş, yan içeriklerle falan 30 saat oynanacak bir oyun önceki oyunları oynayıp sevdiğim için the Beast satın aldım.

Önceki oyunları çok sevdiyseniz bu oyunu ön sipariş ile alınabilir bence, ya da kış indirimlerini beklersiniz o zaman alırsınız.

Tabii bir DLC göre global fiyatı 60 dolar MENA için 45 dolar fazla bu fiyat aralığında olduğu için alın ya da almayın gibi bir şey diyemiyorum.

Yine de son karar sizin cidden serinin meraklısı direkt alacaktır bu tür bir oyunu, meraklısı olmayan ise indirim beklemesini tavsiye ederim.

Korsan teşvik etmiyorum, hemen oynamazsınız birkaç ay sonra oynarsınız, 20-30 dolar arasında bir fiyata düştüğünde alınabilir.

Bir ara 20 dolara DL2'yi Ultimate sürüme yükseltenlere ve daha önce direkt DL2'yi Ultimate almış olanların kütüphanesine ücretsiz eklenecek oyun. Burada bazı arkadaşların zaten 20 dolar civarı çıkar tahminlerine güvenip 6 7 ay önce 20 dolara DL2'yi yükseltmediğime çok pişmanım.

Bu oyun o kadar hype şekilde beklenip anında alınacak bir oyun değil. Bir kere normalde kendi başına oyun bile değil, DLC. Hayal kırıklığına uğramak muhtemel. Bekleyip güzel bir indirimle uygun fiyata alınır. 45 dolar abartılı.

45 dolar'ın abartı olduğu konusunda herkes hemfikir sanırım. Açıkça şunu söylemek istiyorum,
oyunu YouTube'dan incelediğime göre 45 doları gerçekten haketmiyor. Sonuçta her şey aynı, ahım şahım değişen bir şey yok. Mekanik desen aynı, oynanış desen aynı hepsi aynı yani. Sırf Kyle Crane'i oynayacağım diye neden 45 dolar vereyim ki? Hiçbir değişiklik yok tek bildikleri şey fahiş fiyattan piyasaya sunmak. Parayı verene de bir şey demem, kendi tercihi saygı duyarım. Olaya objektif bakarsak verilecek bir tarafı gerçekten yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı