Dying Light: The Beast alınır mı?

• Konuyu başlatan mooncw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 229
Kanka oynayanların çoğunluğu beğenmedim diyor sen bilirsin yine de.
Emin miyiz :D Screenshot_102.png

Oyunları hemen almak yerine her zaman beklemek lazım aslında. Yani oyunları bende seviyorum da çok cep yakıyorlar. Küresel fiyatlandırma çıksa dahi. Dying Light 2 mesela ilk aylarda direkt %50 indirime girmişti. Steam'in mevsimsel indirimi başlayacak hatta aralarındaki en iyisi: Kış İndirimleri. Orada mesela %50 indirime girebilir bunun için 2 nedenimi de yazdım.

Birde bir ara cidden DLC gibi olacak demişlerdi hatta oyundaki assest'ler Dying Light 2'ye çok benziyor ki ben o zamanlar Dying Light 2 oynuyordum bitmesine az kalmıştı. Bunu içerik üreticilerinden de duymuştum.

Tabii 2. oyunu oynadın diye "alma" demek saçma olur. Seriyi seviyorsan alınır da en başta yazdığım gibi büyük indirimin gelmesi 2 ay bile sürmez gibime geliyor.
Evet tamamen kumar gibi oyunun serisini seviyorum direkt o yüzden her türlü alacağım ama acele etmeye gerek yok gibi.

Vallahi bende almayı düşünüyorum ama acaba yakında daha çok düşer mi bilemedim Epic bir de yüzde 20'sini geri verdiği için alasım geldi.
Evet 260tl geri veriyor güzel kampanya.

Evet tamamen kumar gibi oyunun serisini seviyorum direkt o yüzden her türlü alacağım ama acele etmeye gerek yok gibi.
O zaman alınır ama o kadar pahalıya alma kısaca. Techland oyun dünyasında baya iyi farklılık katmış firma ben 1 ve 2'nci oyunu da bitirdim hatta toplam 200 saatim var neredeyse lakin DLTB'yi DLC olarak gösterip 3. oyun olarak çıkartmaları firmanın "para göz" çukuruna düştüğünü düşünüyorum. Lakin konudaki bir tane arkadaşımız "2026 -yani GTA 6'ya- denk geleceği için böyle yapmış olabilirler" yazmıştı. Hayırlısı :D

O zaman alınır ama o kadar pahalıya alma kısaca. Techland oyun dünyasında baya iyi farklılık katmış firma ben 1 ve 2'nci oyunu da bitirdim hatta toplam 200 saatim var neredeyse lakin DLTB'yi DLC olarak gösterip 3. oyun olarak çıkartmaları firmanın "para göz" çukuruna düştüğünü düşünüyorum. Lakin konudaki bir tane arkadaşımız "2026 -yani GTA 6'ya- denk geleceği için böyle yapmış olabilirler" yazmıştı. Hayırlısı :D
Bilmiyorum iyi mi yaptılar kötümü ama deneyeceğiz bakalım. 😀

GTA 6 bu, belli olmaz...

Ayrıca sadece yıl olarak belirtmiştim. 🙃 Zaman ne gösterecek, göreceğiz.

GTA 6 bu, belli olmaz...

Ayrıca sadece yıl olarak belirtmiştim. 🙃 Zaman ne gösterecek, göreceğiz.
Ben öyle anladım ya :D Ama yine de GTA 6 içinde yapmış olabilirler. Bazı oyunlar acelesi var gibi hep bu yıl çıktı. DLTB içinde erken olduğunu düşünüyorum bende mesela.

Kesinlike alınır, çok zevkli, gore sistemi, grafikler, oynanış, kimeralar, eceller, kyle cranenin 16 yıl süren işkenceden sonra fiziksel ve mental değişimi inanılmaz bir yapım olmuş ben çok beğendim.

İlk çıktığında 44 dolar verip aldım tüm başarımları yapıp 44 saatte bitirmiştim. Gayet zevkliydi oynarken zevk aldım. 3 başarım daha gelmiş onları da yapacağız bir ara.
Başarım fullerken oynanış saati yükselir zaten baya. O açıdan saat vermek biraz yanlış kısaca. Normalde DL serisi 100 saat oynanış sunabilen oyunlar. Ben başarım odaklı gitmesem de açık dünyasının tadını çıkarmak adına ilk 2 oyunda da yan görev odaklı gitmiştim. Hatta 2. oyundaki kancayı 80 saat oynanıştan sonra almıştım :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı