Kış indiriminde bana göre girer. Orda girmezse ocakta girer. Dying Light 2'nin grafiği öyle mesela.Sonuç olarak kış indiriminde indirime girer mi sizce veya 1-2 ay içinde?
Kış indiriminde bana göre girer. Orada girmezse ocakta girer. Dying Light 2'nin grafiği öyle mesela.
İndirim bitiş tarihi ile kış indirimi arasında çok az bi zaman var bu yüzden şüpheliyim.Ben sanırım bu indirimde alacağım Epic'in yüzde 20 iadesiyle 250 TL civarı dönüyor.
Kış indirimi aralık-ocak arasında değil mi zaten?Orda girmezse ocakta girer.
Bazı oyunlar arka arkaya indirime girebiliyor. Normalde mevsimsel indirimden önce indirime girip, bitişinde mevsimsel indirim gelince yine indirim aldığını görmüştüm bazı oyunların. Tam tersi, yani Kış İndiriminde başlayıp Ocak'ta tekrar indirime de girebilir.Kış indirimi aralık-ocak arasında değil mi zaten?
Zor gibi geldi biraz ama hadi hayırlısı bakacağım artık, 14 gün var zaten indirimin bitmesine.Bazı oyunlar arka arkaya indirime girebiliyor. Normalde mevsimsel indirimden önce indirime girip, bitişinde mevsimsel indirim gelince yine indirim aldığını görmüştüm bazı oyunların. Tam tersi, yani Kış İndiriminde başlayıp Ocak'ta tekrar indirime de girebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.