Çözüldü Dying Light the Beast nasıl bir oyun?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

IamTheDragon

Centipat
Yer
Sındırgı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
POWERCOLOR RADEON RX9060XT-REAPER EDITION 16GB
Arkadaşlar merak ediyorum oynayanlar cevaplasın diğer Dying Light'lardan farkı ne? Spoiler olmasın ama hikayesi nasıl? Oynanış ne durumda? Teşekkürler.

Çözüm
Öznel, ve verilir. RDR2'nin hikayesini sonunu açıklamadan söylemene gerek yok, öyle düşün.
Diğer Dying Light'lardan daha dokunaklı bir hikayeyi mi anlatıyor bunu detaya girmeden söylenebileceğini biliyorsun diye düşünüyorum, Enis'i ve diğerlerini sevmem, takip etmem gelip buraya zart zurt bir oyunla alakalı konu açmamın sebebi de bu.

Bu arada hikaye beni gayet tatmin etti, 1. oyundaki gibi bir zevk aldım hikayeden. Gayet iyiydi.
Yorumlardan anladığım kadarıyla yarım saatten fazla ile 2 saat arasında oynayanlar oyunda herhangi bir programsal sıkıntının olmadığını, akıcı şekilde oyunu sorunsuz oynadıklarını söylüyorlardı. Bundan öncekileri oynadım ama The Beast'ı henüz oynayamadım, fiyatı düşünce satın alıp oynayacağım.

Dying Light 2 de 1. oyun kadar bir atmosfer yoktu the Beast oyununda bunu 1. oyunla aynı atmosfere çevirmeye çalıstılar the Beast 1. oyunun devamı kısaca cranenin devam hikayesi bir de oyunda bazı kişiler açılmadığını bahsetmis oyunun veya oyundan attığından.

Yorumlardan anladığım kadarıyla yarım saatten fazla ile 2 saat arasında oynayanlar oyunda herhangi bir programsal sıkıntının olmadığını, akıcı şekilde oyunu sorunsuz oynadıklarını söylüyorlardı. Bundan öncekileri oynadım ama the Beast'ı henüz oynayamadım, fiyatı düşünce satın alıp oynayacağım.

Oynanis nasıl ki? Dying Light 2 gibiyse almayacağım hiç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dying Light 2 de 1. oyun kadar bir atmosfer yoktu the Beast oyununda bunu 1. oyunla aynı atmosfere çevirmeye çalıstılar the Beast 1. oyunun devamı kısaca cranenin devam hikayesi bir de oyunda bazı kişiler açılmadığını bahsetmis oyunun veya oyundan attığından.

Oynanış olarak yaratık modu gene var bunu geliştiredebiliyoruz oyunda boss keserek oyunu yükledim ama daha oynamadım hikayeyi bu gece deneyimleyeceğim.

Oynanis nasıl ki? Dying Light 2 gibiyse almayacağım hiç.
Dying Light'ın ilkinin devamı olduğunu söylüyorlar. Bazıları da ilkinin DLCleriyle birlikte bitirilmesinin The Beast'ı anlamak için daha iyi olacağını söylüyordu. Bilgilerim bunlar.

Oynanış olarak yaratık modu gene var bunu geliştiredebiliyoruz oyunda boss keserek oyunu yükledim ama daha oynamadım hikayeyi bu gece deneyimleyeceğim.

Oynanista ne güzel, onu soylersiniz sevinirim oynayınca. Teşekkürler.

Dying Light'ın ilkinin devamı olduğunu söylüyorlar. Bazıları da ilkinin dlcleriyle birlikte bitirilmesinin the Beast'ı anlamak için daha iyi olacağını söylüyordu. Bilgilerim bunlar.

Ana hikaye ve the followingi bitirnce the Beast oynanması en uygunu dediğin gibi.

Oynanışın klasik Dying Light'tan hiçbir farkı yok. Yenilik yok yani. Dying Light 1 veya 2'nin oynanışını sevmediysen bunun da sevmezsin. Atmosfer parçalanmalar yeni hikaye vs.

Ayni olmasin hocam ya derdim o Dying Light 2.5'e o kadar para vermek istemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı