Dying Light: The Beast neden paralı?

ShadowxMaestro

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz geçtiğimiz gün Dying Light: The Beast ön siparişe açıldı. Lakin oyunun geliştiricileri şöyle demişlerdi: “Dying Light 2: Stay Human'ı Ultimate olarak satın alanlar oyuna ücretsiz olarak erişebilirler.” Ben normal sürümünü aldım ama daha bu oyunun Ultimate ve Deluxe upgrade paketleri kalkmadan Ultimate paketini satın aldım ve oyunun sürümünü normalden Ultimate'e yükselttim. Lakin dediğim gibi oyun ön siparişe açıldı fakat 44,99 dolar gibi bir fiyattan sundular. Bu normal mi, yoksa Steam'de ufak bir hata mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü oyun çıkmadı. Erken erişimde alsanda oynayamayacaksın. Oyun çıkınca verilecektir hocam.
Pre orderı açılmış olan bir oyunu bence kullanıcılara verirlerdi hocam. Mağdur edeceklerini sanmam ama belki 3 5 gün sonra kütüphanelerine gelir oyuncuların. Pre Load gibi olayları ekledilerse kesin önden verirler oyunu.

Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz geçtiğimiz gün Dying Light: The Beast ön siparişe açıldı. Lakin oyunun geliştiricileri şöyle demişlerdi: “dying light 2: Stay Human'ı Ultimate olarak satın alanlar oyuna ücretsiz olarak erişebilirler.” ben normal sürümünü aldım ama daha bu oyunun Ultimate ve Deluxe upgrade paketleri kalkmadan Ultimate paketini satın aldım ve oyunun sürümünü normalden Ultimate'e yükselttim. Lakin dediğim gibi oyun ön siparişe açıldı fakat 44,99 dolar gibi bir fiyattan sundular. Bu normal mi, yoksa Steam'de ufak bir hata mı?

Ben bu kuralın 2. oyunun ilk çıktığı zaman bu oyuna ek bir DLC şeklinde geleceklerini vaat ettikleri döneme kadar dahil ediliyor diye biliyorum. Özetle: Şu anda Ultimate alanlar değil de oyunun ilk çıktığı dönemlerde alanları kapsıyor sanırım.

Ben bu kuralın 2. oyunun ilk çıktığı zaman bu oyuna ek bir DLC şeklinde geleceklerini vadettikleri döneme kadar dahil ediliyor diye biliyorum. Özetle: Şu anda Ultimate alanlar değil de oyunun ilk çıktığı dönemlerde alanları kapsıyor sanırım.

Kaldırılmadan önce alan herkes için geçerli hocam, kaldırılmasının sebebi de bu zaten.

Kaldırılmadan önce alan herkes için geçerli hocam, kaldırılmasının sebebi de bu zaten.

Öyledir o zaman çünkü bu kadar bilgim vardı şu anda satılmıyor zaten bildiğim kadarıyla.
Oyunu verecekleri tarihe gelirsek pre-ordered bitince veririler, muhtemelen oyunun ilk çıktığı tarihde dağıtılır böylece aldığı hype la birlikte oyun içi aktiflikde sağlanmış olur ve daha fazla popüler olur gibime geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı