Dying Light: The Beast tanıtıldı!

Ben de bu durumu düşünüyorum. 2. hikaye gelecek mi acaba bu çıkmasına rağmen. O zaman Ultimate upgrade almak çok mantıklı oluyor. Hem bu oyun hem DLC ücretsiz.

1724233091803.png

Sitelerinde cevaplıyorlar bunu. Bu standalone oyun DLC2'nin yerine geçiyor ve gelecekte yeni bir hikaye DLC'si yapmaya planları yokmuş. Ultimate Edition veya Upgrade'ini satın alanlara ücretsiz olarak verilecek.

Dying Light: The Beast bu linkin en altında sıkça sorulan sorular kısmı var. Aklında soru işareti kalan inceleyebilir.

Eki Görüntüle 2289966

Sitelerinde cevaplıyorlar bunu. Bu standalone oyun DLC2'nin yerine geçiyor ve gelecekte yeni bir hikaye DLC'si yapmaya planları yokmuş. Ultimate Edition veya Upgrade'ini satın alanlara ücretsiz olarak verilecek.

Dying Light: The Beast bu linkin en altında sıkça sorulan sorular kısmı var. Aklında soru işareti kalan inceleyebilir.

Kötü olmuş. 2. oyun hikayesi her ne kadar direkt oyun içinde tamamlanmış olsa da farklı bir şeyler bekliyordum. Bloody ties olmasa da olurdu bir içerikti zaten, iyi ki para vermemişim zamanında. Umarım 2. oyuna daha fazla içerik gelir ve bu oyun da Kyle Crane ismine yakışır bir şey olur. Peki bu oyun için ultimate upgrade almak mantıklı mı?

Kötü olmuş. 2. oyun hikayesi her ne kadar direkt oyun içinde tamamlanmış olsa da farklı bir şeyler bekliyordum. Bloody ties olmasa da olurdu bir içerikti zaten, iyi ki para vermemişim zamanında. Umarım 2. oyuna daha fazla içerik gelir ve bu oyun da Kyle Crane ismine yakışır bir şey olur. Peki bu oyun için Ultimate upgrade almak mantıklı mı?

30 Eylül'de Ultimate Upgrade'i kaldıracaklarını duyurdular. Ben zamanında 200 lira gibi fiyata almıştım. Şu anki fiyatından olsa almazdım muhtemelen. Çok seviyorsanız oyunu alabilirsiniz tabii. Ortalama 20 saatlik bir oynanış süresi olacak dediler.

30 Eylül'de Ultimate Upgrade'i kaldıracaklarını duyurdular. Ben zamanında 200 lira gibi fiyata almıştım. Şu anki fiyatından olsa almazdım muhtemelen. Çok seviyorsanız oyunu alabilirsiniz tabii. Ortalama 20 saatlik bir oynanış süresi olacak dediler.
Maalesef indirimde bile 18 dolara düşüyor. 600 küsür Tl. Kaldırmaları normal, Utimate'in mantığı ek hikaye Dlcleri idi. İlk dlc zaten ücretsiz oldu, ikinci de artık çıkmayacakmış öğrenmiş olduk. belki oyun geliştirmesi sona erince tüm paketleri dahil edip tekrar Ultimate adı altında tekrar satarlar.

Yeni oyun kısa, 20 saat olsa bile en aşağı 25-30 dolar olur bence.

AC Valhalla'nın mantığında düşünmüşler ama en azından Ultimate paket var olanlara ücretsiz veriyor. Ubisoft'un yaptığı gibi paket ayrımı yapıp Gold pakete DLC , ara paket vermemezlik yapmadılar ya da çıkıp paket değiştirip season Pass'ı ayırıp ara DLC'yi eklediler ya da tam sürüm yapıp Gold paketi yalan etmediler. Bunu Ubisoft AC Valhalla' nın Dawn Of Ragnarök dlc sinde yaptıydı işte Ultimate paket alan adama bile ücretsiz gelmemişti o dlc bu gene iyidir.

Bayadan beri DLC gelse de oynasak the following DLC'si gibi olsun Ultimate aldığımıza değsin dedik ilk DLC beklediğimiz gibi çıkmayınca da şimdi 20 saat oynanış vaat eden ara oyunla karşımıza çıkıyor. 20 saat oynanış süresi vermesi iyi olmuş oldu ve umarım Kyle Crane'yi içeren bir oyun Kyle Crane kalitesinde olur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı