Dying Light: The Beast tanıtıldı!

Her iki oyunda da 100 saat civarı oynamışlığım var. Atmosfer olarak DL1 en iyisi bence aksini iddia eden yoktur. Dying Light 2 parkura biraz daha ağırlık verilmiş ama gerçeklikten fazlasıyla uzak gibi geride Allah katından uçup bıçak saplayıp da peşinden zıplıyorum . Dying Light E3 2019 cidden atmosfer olarak DL1'i andırıyordu ama şu anki grafikler plastik gibi geliyor bana. DL the Beast'te düzgün atmosfer ve oynanışı yakalayacaklar sanki trailer çok umut vericiydi. Fiyatı korkutuyor biraz DL2 Ultimate bu kadar pahalıyken oyun ne kadar olur kim bilir. normalde aidenin olduğu bir DLC olacaktı bu şimdi nasıl olacak tam bilmiyorum ama crane manyak derecede güçlü olduğu söyleniyor mutant bir volatilite gibi en güçlüleri diyebiliriz mother yanında halt yemiş diyeceğiz umarım

Okuma yazma kabiliyetini geliştirmeni öneriyorum. Senin gibi oyuncular genelde Valorant oynuyor oynamayı deneyebilirsin.
Kalsın hocam ben Wolfteam oynuyorum. Sana da öneririm, güzel bir oyun (bence).

The Following tarzı bir şey olursa mükemmel olur.
Adamlar ilk oyunda DLC diye sıfırdan oyun yapmışlardı resmen, burada da benzer şeyler yaparlarsa çok iyi olur.

The following tarzı bir şey olursa mükemmel olur.
Adamlar ilk oyunda DLC diye sıfırdan oyun yapmışlardı resmen, burada da benzer şeyler yaparlarsa çok iyi olur.

Normalde aiden caldwell karakterini oynayacaktık yine. Yüksek ihtimalle kyle crane karakterinin biz oynatacağız durumlar değişti eskiden bu hikaye sızmıştı. DLC olarak gelecekti içinde spike da vardır hala benzer hikaye mi bilmiyorum tabii...

Çok sevindim bu haberi görünce. Favori oyunum.

Crane'a saygısızlık etmezler umarım.

Kesinlikle katılıyorum, öyle olması gerekiyor. DLC olması saçmalık olur bu zamanda.
Ultimate alanlara özel olmasının tek sebebi Deluxe alanların parayı sağmak başka birşey değil. Zamanında DLC gelecek diye Deluxe almıştım. Sonra Bloody Ties diye saçma sapan bir DLC yaptılar. Hadi dedik bunu bari beleş aldık kötü de olsa sorun değil dedik geçtik. Sonra o ek paketi de mağazadan kaldırıp beleş yaptılar. Resmen hırsızlık başka birşey değil. DL1'e hastayım harika bir oyun ama şirkete olan saygım DL2'den sonra iyice düştü. Oyunun ortalama olduğu yetmez gibi para verdiğim ek paketi de alamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…