Çözüldü Dying Light the Beast'i Dying Light Deluxe Editon'u olanlar alabilecek mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CanGame

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi öncelikle ben Dying Light 2 Deluxe Editon'u upgrade olarak aldım ek para vererek aldım ve üstüne Bloody ties almıştım yani bana Dying Light the Beast gelecek mi? Çünkü genellikle Ultimate olanlar alabilecek diyorlar ve dün Easter Gamers TV'nin videosunda Deluxe editon demişti çok kafam karıştı bu. Konuda yardım edebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
50 dolar da çok pahalı bence. Yerel fiyatlandırma olsaaydı 370-400 TL civarına alabilirdik. 😢 😢
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 5:35.

Nereden bakıyoruz deluxe olup olmadıgına?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 5:35.

Ama şimdi ben 350 TL'ye normal oyunu alıp onun üstüne 150TL ekstradan verip aldım Deluxe Editon'u yani upgrade olarak bir fark olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
50 dolar da çok pahalı bence. Yerel fiyatlandırma olsaaydı 370-400 TL civarına alabilirdik. 😢 😢

Nereden bakıyoruz Deluxe olup olmadıgına?

Kütüphanede direkt olarak hangi versiyona sahip olduğun yazar.

Ama şimdi ben 350 TL'ye normal oyunu alıp onun üstüne 150TL extradan verip aldım Deluxe editonu yani upgrade olarak bir fark olur mu?

Onu bilmiyorum ama sonuç olarak Deluxe Edition sahibisin herhalde bir sorun olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı