Aliwhy0571
Femtopat
Daha fazla
Bende de RTX 3050 Ti var Dying Light'ta kartım maksimum 70 dereceyi görüyor.
Benim GPU %100 olduğu için derecem fazla olabilir mi?
Hem öyle hem de laptopta bu sıcaklık değerleri normal. %100 olması zaten normal ekran kartınız kullanılıyor sonuçta. Alt kısma takılan soğutucular oluyor onlardan alabilirsiniz bir tık daha düşer.Benim GPU %100 olduğu için derecem fazla olabilir mi?
Zaten %100'ken maksimum 70 dereceyi görüyor laptop markanız ve serisi ne?
Monster Abra A7 v11.5 ve daha yeni format attım format atmadan önce GTA 5 de 70 derecenin üstüne çıkmıyordu.
Monster laptoplarda ısınma ile ilgili çok fazla şikayet var kaliteli bir notebook soğutucu alırsanız 4-5 derece düşer, fan kirliyse onu da temizleyerek ısıyı düşürebilirsiniz.
Monster Abra A7 v11.5 ve daha yeni format attım format atmadan önce GTA 5 de 70 derecenin üstüne çıkmıyordu.
Bir şey daha soracağım boştayken işlemci %30 oluyor Görev Yöneticisi'ni açtıktan sonra %5'e düşüyor ve hiç yükselmiyor yani görev yönetici açıkken işlemci kullanımı stabil ama kapattıktan sonra artıyor.
Kaspersky + Malwarebytes ile tarayın büyük ihtimal virüs olabilir.
Avast'tan tarasam olur mu?
Avast niye kullanıyorsunuz arka planda çok fazla güç kullanıyor size tavsiyem en azından Malwarebytes indirmeniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.