Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 16 Mart 2021 #1 Merhabalar, "Güneş ananın çocuklarına yardım et" görevi bitmiyor. Bütün yan görev olsun her şeyi yaptık ama bitmiyor. Ne yapmalıyız?
Merhabalar, "Güneş ananın çocuklarına yardım et" görevi bitmiyor. Bütün yan görev olsun her şeyi yaptık ama bitmiyor. Ne yapmalıyız?
Pikachewie Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 701 Makaleler 1 Çözümler 2 16 Mart 2021 #2 Ana oyun görevi mi? Artı 0 Eksi
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Mart 2021 #3 Hocam etrafta dolaştıkça yeni etkinlikler çıkıyor, onları yaptıkça puan geliyor. Artı 0 Eksi
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.577 Makaleler 8 Çözümler 223 Yer İstanbul 16 Mart 2021 #4 Real Defender dedi: Merhabalar, "Güneş ananın çocuklarına yardım et" görevi bitmiyor. Bütün yan görev olsun her şeyi yaptık ama bitmiyor. Ne yapmalıyız? Genişletmek için tıkla... Yan görevleri yaparak ilerleyeceksiniz. Puan toplayıp ananın yanına gideceksiniz. Artı 0 Eksi
Real Defender dedi: Merhabalar, "Güneş ananın çocuklarına yardım et" görevi bitmiyor. Bütün yan görev olsun her şeyi yaptık ama bitmiyor. Ne yapmalıyız? Genişletmek için tıkla... Yan görevleri yaparak ilerleyeceksiniz. Puan toplayıp ananın yanına gideceksiniz.
KS KS Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 17 Mart 2021 #5 Blacksidemre dedi: Yan görevleri yaparak ilerleyeceksiniz. Puan toplayıp ananın yanına gideceksiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama olmuyor. Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: Yan görevleri yaparak ilerleyeceksiniz. Puan toplayıp ananın yanına gideceksiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama olmuyor.