Nasıl oyun zevkleri var anlamıyorum. DLC ile gelen silahlar bile normalden çok güçlü, zombi öldürmek hiç zorlamıyor.Hile. Ben de oynarken bir hile gelmişti, bir sürü inanılmaz hasar vuran silah atmıştı. Ve kırılmıyor da. Hile olmadan mümkün değil o silahları almak.
Nasıl oyun zevkleri var anlamıyorum. DLC ile gelen silahlar bile normalden çok güçlü, zombi öldürmek hiç zorlamıyor.
Oyunu bitirdikten sonra zevkli oluyor aslında. Ama bitirmeden hiç zevki çıkmaz. Zorluğu kalmıyor çünkü. Hatta bana golden grappling hook bile atmışlardı hook'u atıyorum bekleme süresi olmadan tekrar atabiliyorum o çok zevkliydi bak Spider-man gibi geziyorsun ortalıktaNasıl oyun zevkleri var anlamıyorum. DLC ile gelen silahlar bile normalden çok güçlü, zombi öldürmek hiç zorlamıyor.
Ya malzemeleri bulup üretiyorsun yada bazı DLC'lerin kendine özel oyunları var, onları oynayıp farklı bir para topluyorsun. O parayla satın alıyorsun.Dostum DLC ile gelen silahları nasıl alıyoruz?
Hepinize teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.