Oyun Dying Light'te stres oluyorum

O tarz oyunlar beni hep strese sokuyor. TLOU, Dying Light, Days Gone.
Aynen bro

Denerim

Hayır yalnız değilsin kriz geçirmek üzeriyem arkadaşım zevk alıyor ben alamıyorum sinir bozucu bir oyun adaleti yok yani
Aynen

Hayır yalnız değilsin kriz geçirmek üzeriyem arkadaşım zevk alıyor ben alamıyorum sinir bozucu bir oyun adaleti yok yani
Aynen
Vallahi strese girmemek için gidip indie basit oyunlar oynuyorum. Zaten hayat stresliyken kafa onları kaldırmıyor siz nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum.
Bende oynamaya başladım da,şimdi girmek istemiyorum oyuna

Oyuna girince sinir krizine giriyorum ve aşırı gereksiz zombie vuruşları mermi bitiyor patlayan geliyor patlayınca alt F4 yapıyorum

Oyunu bitirmedim ama ikinci haritaya geçtiğimde silahlarım artık 1600k hasar veriyordu

Arkadaşımla beraber oynuyoruz, o stres yapınca ben eğleniyorum. Tek oynasam benim bünye de kaldırmaz.

Dying Light 2 özellikle üzerine basılacak bir oyun adrenalin tutkunları için tasarlanmış.

50 saat oynadım geceleri dolandım sürekli zombilerle savaştım hiç yakalanmadım. Parkur mekanikleri biraz fazla op. Seni kovalayan bir zombiye karşı yakalanma ihtimalin yok.

Bir tek gündüzleri bir eve girmek çok sıkıntı. Orada da zombileri giriş kapısına çekiyordum. Kapıdan okla öldürüyordum.

Güçlendikten sonra oyun basit oluyor.
En güçlü zombi olan "gece ecel'lerine" tek atan bir pompalı tüfeğe sahibim mesela, üstüne kanca/hook aldığınızda parkur sistemide bambaşka oluyor ve oyun işin sonunda çok basit oluyor ve boş boş gezmek bile zevkli.
Sınırsız stamina, 100 tane medkit, tek atan silahlar, kuğ gibi heryerde zıplamak ve birçok şeye kavuşuyorsunuz.

Ya bu oyun bir tek beni mi strese sokuyor? hele gece olduysa stresin tadından yenmez.

Ben korkup oynayamıyordum oyunu bitirip en sonunda geceleri şu korkunç canavarların inlerine baskın yapıyordum bayağı eğlenceli. Fırsatım olunca ikinci oyununu da oynayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…