Oyun Dying Light'te stres oluyorum

Gece dışarıya çıkmadıkça korkmaya devam edersin. Sakın Excalibur falan alma gidip video izleyip. Oyunu oynamanın bir anlamı kalmıyor her şeye tek atıyor.

Expkalibur'da çok kullandıkça gücü azalıyor ben oyunu bitirince aldım kalan yan görevlerde onu kullandım ilklerde hep tek atiyordu sonradan beyzbol sopamdan bile daha güçsüz olmaya başladı.

Reis steam ismi versene benim arkadaşların hiçbiri dying Light oynamıyor seninle coop gireriz

Gece dışarıya çıkmadıkça korkmaya devam edersin. Sakın Excalibur falan alma gidip video izleyip. Oyunu oynamanın bir anlamı kalmıyor her şeye tek atıyor.

Hocam alsa ne olacak sınırsız kullanma hakkı mı var? Bozuluyor bir yerden sonra tamir etmesi de pahalı.

Hocam hala oynuyorsanız btzde 1V1 atabilir miyiz?

Odanızdaki ekran dışındaki tüm ışık kaynaklarını kapatıp metro 2033 oynamanızı tavsiye ediyorum. Kolay korkan biri olduğum için hem içinde gibi hissediyorum hem de arada neredeyse kalp krizi geçiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…