Çözüldü Dying Ligth 2'de sol click basınca solda beyaz kare çıkıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bearda

Yoctopat
Daha fazla  
Dying Ligth 2'de sol click basınca aynı zamanlı ekranın sol tarafında beyaz bir kare çıkıyor yardım eder misiniz? Oyunu yeni aldım ve ilk girdiğimde de oldu oyun zevkim kursağımda kaldı bu olay yüzünden.

Çözüm
Aşağıda yer alan durumları kontrol eder misiniz?
- Windows Update
- Sürücüleriniz güncel mi? (Özellikle ekran kartı)
- Soruna dair ekran görüntüsü iletebilir misiniz?
- Bu sorun sonrasında oyun dosyalarını doğrulama ve ya yeniden yükleme gibi bir işlem yaptınız mı?
- Windows Update
- Bu sorun sonrasında oyun dosyalarını doğrulama ve ya yeniden yükleme gibi bir işlem yaptınız mı?

Çözüm
Ekstra başlatırken böyle bir hata da veriyor büyük ihtimal driverdan dolayı şimdi kendi ekran kartıma uygun güncel bir driver indiriyorum.

- Windows Update
- Bu sorun sonrasında oyun dosyalarını doğrulama veya yeniden yükleme gibi bir işlem yaptınız mı?

Ekstra başlatırken böyle bir hata da veriyor büyük ihtimal driverdan dolayı şimdi kendi ekran kartıma uygun güncel bir driver indiriyorum.

Dosya Ekleri

• dl 2 hata.PNG
    dl 2 hata.PNG
    8 KB · Görüntüleme: 72
  • dl 2 hata 2.PNG
    dl 2 hata 2.PNG
    3,2 MB · Görüntüleme: 54
  • dl 2 hata 2.PNG
    dl 2 hata 2.PNG
    3,2 MB · Görüntüleme: 41
  • dl 2 hata.PNG
    dl 2 hata.PNG
    8 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleyen: Moderatör:

Çıkan hata driver ile ilgili, güncelleme yaptıktan sonra çözülüp çözülmediğine dair mesajı işaretlemenizi rica edicem.

- Windows Update
- Bu sorun sonrasında oyun dosyalarını doğrulama veya yeniden yükleme gibi bir işlem yaptınız mı?

Abi şimdi gücelledim ve oyuna girdim ve sorun düzeldi bana fikir verdiğin için ve yardımda bulunduğun için çok teşekkür ederim iyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı