Çözüldü DyingLight 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

ezelbayrktr

Hectopat
Merhabalar. Steam'den satın aldığım çoğu oyunu açmaya çalışırken başlatılıyor deyip açılmıyor. Dosya konumundan .exe dosyası ile açmaya çalıştığımda da 0x000007b hata kodunu alıyorum. Araştırdığım kadarıyla .dll dosyalarıyla ilgili bir sorunmuş. Recep Baltaş'ın yapmış olduğu videoyu izleyip çözmeyi denedim ancak başaramadım. Bir şey ifade eder mi bilmiyorum ama kendim .dll dosyası hiç yüklemedim, sadece oyunlarla ve programlarla gelen dosyalar var.

Ayrıca yine bir şey ifade eder mi bilmiyorum ama oyunlarımı SSD'mde yer olmadığı için sadece oyun için aldığım bir harici diske yükleyerek oynuyorum. LogFile dosyasını yüklediğim linki sizinle paylaşıyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. (Kuralları okumuş olmama rağmen eğer bir hatam olduysa kusura bakmayın, buralarda yeniyim.)

Çözüm
Teşekkür ederim, sorunum Dying Light için çözüldü. Daha önce yüklü olan şimdi hepsini tam hatırlayamadığım birkaç oyunda daha bu sorunu yaşamıştım. İçlerinde GTA 5 vardı hatırladığım. Onlar için de sorun çözülmüş müdür yoksa ayrı bir işlem gerekir mi? Şu an oyun yüklü değil maalesef kontrol edemiyorum.

Rica ederim, iyi oyunlar :) Diğer oyunlar hakkında yorum yapmak için elimde yeterince bilgi yok maalesef. Onların da raporları gerekir ki farklı oyunlar olduğu için onu ayrı bir konuda ele almak daha doğru olur. Çözülmediyse onun için de konu açabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı