ezelbayrktr
Hectopat
Merhabalar. Steam'den satın aldığım çoğu oyunu açmaya çalışırken başlatılıyor deyip açılmıyor. Dosya konumundan .exe dosyası ile açmaya çalıştığımda da 0x000007b hata kodunu alıyorum. Araştırdığım kadarıyla .dll dosyalarıyla ilgili bir sorunmuş. Recep Baltaş'ın yapmış olduğu videoyu izleyip çözmeyi denedim ancak başaramadım. Bir şey ifade eder mi bilmiyorum ama kendim .dll dosyası hiç yüklemedim, sadece oyunlarla ve programlarla gelen dosyalar var.
Ayrıca yine bir şey ifade eder mi bilmiyorum ama oyunlarımı SSD'mde yer olmadığı için sadece oyun için aldığım bir harici diske yükleyerek oynuyorum. LogFile dosyasını yüklediğim linki sizinle paylaşıyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. (Kuralları okumuş olmama rağmen eğer bir hatam olduysa kusura bakmayın, buralarda yeniyim.)
drive.google.com
Ayrıca yine bir şey ifade eder mi bilmiyorum ama oyunlarımı SSD'mde yer olmadığı için sadece oyun için aldığım bir harici diske yükleyerek oynuyorum. LogFile dosyasını yüklediğim linki sizinle paylaşıyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. (Kuralları okumuş olmama rağmen eğer bir hatam olduysa kusura bakmayın, buralarda yeniyim.)
Logfile.PML
drive.google.com