Çözüldü DYK kurslarına gitmek zorunlu mu?

• Konuyu başlatan Nrok
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 8.225
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nrok

Hectopat
Bildiğim kadarıyla DYK kursları zorunlu değil. Okulumuzda DYK kurslarına yetersiz katılım yüzünden kapatıldı ve daha sonra yeniden açıldı. Bir öğretmenimiz herkesin gelmesi gerektiğini ve gelmezsek notlarımızı düşüreceğini söylüyor. Birazdan söyleyeceğimin kanıtı yok ama duyduğum kadarıyla DYK kurslarına giren öğretmenler 2 kat daha fazla maaş alıyormuş. Bu doğruysa bizi sadece daha fazla maaş için tehdit ediyor. Ben dershaneye gidiyorum ikisine de yetişemem. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
DYK kurslarına giren öğretmenler 2 kat daha fazla maaş alıyormuş.
Öğretmenlerin haftada belirli bir ders saati olur. O ders saati üzerinde yaptıkları ekstra ders olarak geçer ve devletten ekstra para alırlar. O dediğiniz doğru ama ne kadar fazla aldıklarını bilmiyorum. Onun dışında DYK kurslarına gitmek zorunlu değil, sınıfta imza toplayarak CİMER'e şikayette bulunabilirsiniz. Kursa gelmeniz için tavsiye verebilir ama kesinlikle zorlayamaz. Zorunlu değil zaten.
Bildiğim kadarıyla dyk kursları zorunlu değil. Okulumuzda dyk kurslarına yetersiz katılım yüzünden kapatıldı ve daha sonra yeniden açıldı. Bir öğretmenimiz herkesin gelmesi gerektiğini ve gelmezsek notlarımızı düşüreceğini söylüyor. Birazdan söyleyeceğimin kanıtı yok ama duyduğum kadarıyla dyk kurslarına giren öğretmenler 2 kat daha fazla maaş alıyormuş. Bu doğruysa bizi sadece daha fazla maaş için tehdit ediyor. Ben dershaneye gidiyorum ikisine de yetişemem. Ne yapmalıyım?

Gitme kardeş para için tehdit ediyorlar bir şey olursa git şikayet et.

DYK kurslarına giren öğretmenler 2 kat daha fazla maaş alıyormuş.
Öğretmenlerin haftada belirli bir ders saati olur. O ders saati üzerinde yaptıkları ekstra ders olarak geçer ve devletten ekstra para alırlar. O dediğiniz doğru ama ne kadar fazla aldıklarını bilmiyorum. Onun dışında DYK kurslarına gitmek zorunlu değil, sınıfta imza toplayarak CİMER'e şikayette bulunabilirsiniz. Kursa gelmeniz için tavsiye verebilir ama kesinlikle zorlayamaz. Zorunlu değil zaten.

Çözüm
@Nrok konuya dönüş yapar mısınız? Sonuç ne oldu?

@Nrok anlıyorum. Adına sevindim, yardımcı olabildiysem çözüm olarak işaretlersen sevinirim. 🙏

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı