Size iki sorum olacak acaba neden kullanmaktan vazgeçtiniz ve pil durumunu etkilermi, şimdiden teşekkürler.Ben pro sürümüyle birlikte 5-6 ay arası kullanmıştım. Sorun sıkıntı veya farklı bir durum görmedim.
Ios geçtim. Android dönersem kesinlikle tekrar kullanacağım bir uygulama. Hoş gözükmesi bir yana aşırı işlevseldi benim için.Size iki sorum olacak acaba neden kullanmaktan vazgeçtiniz ve pil durumunu etkilermi, şimdiden teşekkürler.
Hayırlı olsun hocam. Pilinizi çok tüketiyor muydu?Ios geçtim. Android dönersem kesinlikle tekrar kullanacağım bir uygulama. Hoş gözükmesi bir yana aşırı işlevseldi benim için.
Bende sıfır redmi note 12 vardı. Pilinde hızlı düşüş falan sezmedim.Hayırlı olsun hocam. Pilinizi çok tüketiyor muydu?
Teşekkür ediyorum sizin tahmininize göre fazla pil tüketimi olur mu, batarya günlük hayatta malum önemli bir şey.Bende sıfır redmi note 12 vardı. Pilinde hızlı düşüş falan sezmedim.
Cihazdan cihaza değişen bir şey. Bunu bireysel olarak sizin deneyimlemeniz lazım tahmin yoktur. O an arka planda 4 uygulama çalışır 6 saat verir başka gün 10 uygulama çalışır 4 saat verebilir. Sadece Dynamic Spot bağlı olan bir şey değil.Teşekkür ediyorum sizin tahmininize göre fazla pil tüketimi olur mu, batarya günlük hayatta malum önemli bir şey.
Anlıyorum, teşekkürler.Cihazdan cihaza değişen bir şey. Bunu bireysel olarak sizin deneyimlemeniz lazım tahmin yoktur. O an arka planda 4 uygulama çalışır 6 saat verir başka gün 10 uygulama çalışır 4 saat verebilir. Sadece Dynamic Spot bağlı olan bir şey değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.