Dyson V11s ve Dyson V15GM incelemesi

Başlıkta belirttiğim ürün hakkında bilgi vermek istiyorum. Bu iki ürünü sahibinden üzerinden bolca bulabilirsiniz. Bu iki ürünü araştırırsanız dyson sitesi üzerinde bulamayacaksanız. Çünkü bu modelde bir ürünleri yok. Ben ilanları gördüm merak ettim. Araştırmaya çalıştım ama sağlıklı pek bilgiye ulaşamadım. O yüzden deneme amacıyla sahibinden.com üzerinden Param Güvende ile sipariş ettim. Satıcı ile de orijinal mi değil mi üzerine konuşunca, bilgim yok göndereyim bak tekrar iade edersin dedi ve o şekilde satın aldım. Ürün gerçekten replika. Her şeyi ile aynı yapmışlar. Ama çekim gücü açısından olsun malzeme kalitesi olsun gerçekten gerçek V11'den kötü durumda. 6500-8000 TL bandında bulabilirsiniz ürünü. Bence parasını hak etmiyor. 2000-3000 TL'ye alacağınız gerçek bir X markası bile daha iyidir. My dyson uygulamasına kaydetmek için herhangi bir seri numarası da yok. Teyitledim ve satın almak isteyip de kafasında soru işareti olanlar için umarım faydalı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…