E-arşiv faturası garanti yerine geçer mi?

Sebastian01080

Centipat
1 hafta öncesine kadar Trendyol'dan MediaMarkt satıcısı olan Logitech G305 lightspeed aldım. 2 yıl garanti yazıyordu. Kutunun içinde garantisini vesaire yollamadılar ve yazdım doğru düzgün cevap gelmedi. E arşiv faturası Gmail üzerinden iletildi. E arşiv faturası garanti yerine geçer mi?

Zamanında aynısı başıma geldi, genelde Logitech ürünlerinin garantileri kutunun üstündeki kullanım kılavuzu gibi duran minik poşette oluyor onu sökmediyseniz dikkat edin, benim de G332 kulaklığımın garantisi kaybolduğunda Hepsiburada'ya sormuştum fatura garanti yerine geçer mi diye evet demişlerdi ancak ondan sonra kulaklık tekrar bozuldu ve o zaman geçmez dediler, sormak gerek.

Zamanında aynısı başıma geldi, genelde Logitech ürünlerinin garantileri kutunun üstündeki kullanım kılavuzu gibi duran minik poşette oluyor onu sökmediyseniz dikkat edin, benim de G332 kulaklığımın garantisi kaybolduğunda Hepsiburada'ya sormuştum fatura garanti yerine geçer mi diye evet demişlerdi ancak ondan sonra kulaklık tekrar bozuldu ve o zaman geçmez dediler, sormak gerek.

Sordum garip garip cevaplar vermişlerdi.

1719868397124.png

Kutunun tam üstünde o dediğim poşet var, eğer o poşet hiç görmediyseniz muhtemelen garantisi seri numarası ile beraberdir, bildiğim kadarıyla yeni ürünlerin garantisi seri numarası ile bilrleşik mi ne oluyor (fotoğrafı örnek amaçlı attım).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı