E-cüzdan önerisi

nagararcus

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ege
Daha fazla  
Meslek
EEM
Merhaba değerli takipçiler. Benim toplamda hepsi Mastercard olmak üzere 3 tane kartım var. 3 farklı bankada da hesabım var. Ben bu kartları cüzdanımda taşımak yerine telefonum da taşımak istiyorum. Ya da hesaplarıma gelen-giden parayı görebileceğim bir para takip uygulaması istiyorum. Anlayacağınız hem açıp ne kadar param kalmış diye bakabileceğim hem de kartımı çıkarıp alışveriş yapabileceğim bir cüzdan istiyorum. Elektronik olandan. Samsung pay gibi birkaç uygulama gördüm internette ancak Google Play'e yazdığımda karşıma çıkmadı. Telefonum NFC desteklemediği için olabilir diye düşünüyorum.

Arkadaşlar, arkadaşımız ne istemiş okudunuz mu acaba? E-Kart'a gelecek olursak ben de bir ara araştırmıştım ama bulamamıştım bir şey. Android tarafında root ile yapabilenler vardı. Ama onlar sadece kapı kartı gibi basit kartları kaydedip yansıtabiliyorlar. Banka kartlarında NFC için özel bir koruma var diye biliyorum. Bir de zaten telefonunuzda NFC yoksa hiç konuşmaya bile gerek yok. Apple Pay, Garmin Pay gibi özelliklerin Türkiye'ye gelmesini bekleyeceğiz artık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı