E-devlet askerlik tecilinde 'tekrar erteleme talebinde bulunamazsınız' hatası

Sonuç olarak ne yaptınız bende de aynı ibare yer alıyor.

Bende 2021 mezunuyum o zaman 2023 'ün sonuna kadar tecil edecek. 1 ay öncesine kadar durum belgesini görüntüleyebiliyordum.
Bende de aynısı olmuştu, düzeltirler endişeniz olmasın.

Bende de aynısı olmuştu, düzeltirler endişeniz olmasın.
Bugün şubeye gidecektim ama durum belgesi mezun olduğum tarihe (Ağustos 2023 olarak) göre güncellenmiş. Temmuzda sınavım var tercih vs. derken Eylül ayını bulur yerleşmem acaba yıl sonu olarak güncellenir mi ?

Son düzenleme:
Eylül ayını bulur yerleşmem acaba yıl sonu olarak güncellenir mi ?
Öyle diyorlar, benim de Haziran 2023 olarak gözüküyor ama yıl sonuna kadar güncelleniyormuş.

Arkadaşlar merhaba. Ben Ekim başında mezun oldum. E Devlette tecil sürem hala öğrenciymişim gibi gözüküyor. Bir sıkıntı olmasın diye şubeye gidip mezun durumda olduğumu belirtip 2 yıllık tecil hakkımı kullanmayı düşünüyorum. Tecil için E Devletten aldığım diploma hariç başka belgeler isteniyor mu? İnternette sağlık raporu vs. yazan yerler var.

Mezuniyet belgenizle gitmeniz yeterli olur diye düşünüyorum.

Mezuniyet belgenizle gitmeniz yeterli olur diye düşünüyorum.
Pekı hocam ben 2021'de mezun oldum ama aynı zamanda çift anadal yapıyordum 1 sene daha okudum ama çap bölümünden mezun olmadım. Öğrenciliğim 2022 Ekim'de düştü. Şimdi benim 2 yıl mı var askere gitmeme yoksa 1 yıl mı?

Tam bilmiyorum ama mezun olmadığınız okulun tecilinizi yapması gerekiyor bence. Mümkünse öğrenci işleriyle görüşmeniz daha iyi olur hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…