Merhaba arkadaşlar, bu sabah 03:00 saatlerinde mailimi sıkıntıdan incelerken gözüme birkaç mail takıldı e-Devlet giriş denemeleri ve Netflix hesabımın da açılan bir oturum. 2ad olan bütün uygulamalarda 2ad açıktır bende mailleri fark eder fark etmez e-Devlet şifresini değiştirip e-Devlet anahtarı da oluşturdum burada benim aklıma takılan durum şu T.C. mi elbet bir yerden görüp bulmuş olabilirler bu bağlamda rastgele şifre deneyebilir ama iki işlem arasında 2-3 dakika var. Netfixte kullanıcı adı şifre bildiğin sürece giriş yapıp işlem sağlanabiliyor bu bilgilere erişip aynı zamanda ise e-Devlet üzerinden bir deneme yapılıyor. Keylogger ya da farklı bir virüs yemiş olabilirim diye bugün format attım virüs çok düşük bir ihtimal olarak düşünüyorum W11 son güncellemede ve güvenlik duvarı aktif bir biçimde kullanıyordum bilgisayarımı. Hareketleri incelediğimde iki işlem için farklı birer IP görüntüledim Google üzerinden IP konumalarına baktığımda benim ya da bir arkadaşım olamayacağını hatta farklı sitelerde farklı konumlar olduğunu görüntüledim IPlerin ortak noktaları Türkiye içinde olmaları karşılaştığım şehirler ( Ankara, Kayseri, Diyarbakır ve İstanbul oldu ) durum şu arkadaşlar bütün hesaplarımda şifrelerimi güncelledim güvenlik faktörlerini en üst düzeye çıkardım ama ben korkuyorum arkadaşlar başıma bir şey gelir diye.