Merhaba, bugün e-Devlet'e girdim sonra e-Devlet'ten bir isim vardı başka bir sayfaya yönlendirecekti aşağıda pop up engellendi diye bir şey yazdı ve her zaman göster diyordu altında. Ne demek oluyor? Çarpıya bastım sonra çıkmadı.
Reklam engellendi demek hocam.Merhaba, bugün e-Devlet'e girdim sonra e-Devlet'ten bir isim vardı başka bir sayfaya yönlendirecekti aşağıda pop up engellendi diye bir şey yazdı ve her zaman göster diyordu altında. Ne demek oluyor? Çarpıya bastım sonra çıkmadı.
Reklam engellendi demek hocam.
Pop-up reklam değildir. ( genelde reklamcılıkla kullanılıyor biliyorum )
Reklam engellendi demek hocam.
Popup ile açılan pencere engellenmiş bu gerekli bir pencerede olabilir, normal bir şey panik yok.Hocam normal bir şey değil mi?
Hocam normal bir şey değil mi?
Merhaba, bugün e-Devlet'e girdim sonra e-Devlet'ten bir isim vardı başka bir sayfaya yönlendirecekti aşağıda pop up engellendi diye bir şey yazdı ve her zaman göster diyordu altında. Ne demek oluyor? Çarpıya bastım sonra çıkmadı.
Tam olarak ne yaptıktan sonra bu bildirim ortaya çıkıyor? Bunu söylersen daha net olur.
Tam olarak ne yaptıktan sonra bu bildirim ortaya çıkıyor? Bunu söylersen daha net olur.
Okuma sorununuz yok ise; hangi işlemden sonra olduğunu belirttim. İyi forumlar.Okuma sorununuz yoksa üye belirtmiş.
Pop-up'ı izin verince gereken yere yönlendiriyor, engellenince yönlendirmiyor. Olay bu.Hocam şöyle açıkçası ben nakil işlemlerim için e-Devlet'e girdim detaylı bilgiye bastım sonra e-Okul'a aktarilacaksınız dedi tamama bastım altta pop up engellendi dedi bende çarpıya basıp yeniden girmeyi denedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.