E-Devlet "Pop up engellendi" bildirimi nedir?

Murat3

Hectopat
Merhaba, bugün e-Devlet'e girdim sonra e-Devlet'ten bir isim vardı başka bir sayfaya yönlendirecekti aşağıda pop up engellendi diye bir şey yazdı ve her zaman göster diyordu altında. Ne demek oluyor? Çarpıya bastım sonra çıkmadı.

Merhaba, bugün e-Devlet'e girdim sonra e-Devlet'ten bir isim vardı başka bir sayfaya yönlendirecekti aşağıda pop up engellendi diye bir şey yazdı ve her zaman göster diyordu altında. Ne demek oluyor? Çarpıya bastım sonra çıkmadı.

Pop-up; açılır pencere demek. Olduğun sekmeden başka bir sekmeye yönlendiriyor.

Site ayarlarından pop-up'a izin verin. İzin vermediğiniz süreçte açılır pencere karşınıza çıkmaz.

Tam olarak ne yaptıktan sonra bu bildirim ortaya çıkıyor? Bunu söylersen daha net olur.

Okuma sorununuz yoksa üye belirtmiş.

Tam olarak ne yaptıktan sonra bu bildirim ortaya çıkıyor? Bunu söylersen daha net olur.

Hocam şöyle açıkçası ben nakil işlemlerim için e-Devlet'e girdim detaylı bilgiye bastım sonra e-Okul'a aktarilacaksınız dedi tamama bastım altta pop up engellendi dedi bende çarpıya basıp yeniden girmeyi denedim.

Okuma sorununuz yoksa üye belirtmiş.
Okuma sorununuz yok ise; hangi işlemden sonra olduğunu belirttim. İyi forumlar.

Hocam şöyle açıkçası ben nakil işlemlerim için e-Devlet'e girdim detaylı bilgiye bastım sonra e-Okul'a aktarilacaksınız dedi tamama bastım altta pop up engellendi dedi bende çarpıya basıp yeniden girmeyi denedim.
Pop-up'ı izin verince gereken yere yönlendiriyor, engellenince yönlendirmiyor. Olay bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı