E-Devlet üzerinden aile gelir durum belgesi nasıl alınır?

Raiden00

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Liseden yeni mezun oldum ve mezuna bırakmakta karar kıldım. Temelim meslek lisesinde okuduğum için düşük. Belediye kurslarına gitmeyi planlıyorum. Başvuru yapacağım ve benden belli başlı belgeler istiyor. Diploma fotokopisi, adli sicil kaydı gibi. Son olarak da aile gelir durum belgesi lazım fakat ne kadar aradıysam da kendi ailemin gelir belgesini e-Devlet üzerinden bulamadım. Yardımcı olur musunuz? (konuyu yanlış açtıysam kusuruma bakmayın.)

e-Devlet'ten nasıl alındığını bilmiyorum ama babanın veya annenin çalıştığı kurumdan bordro vs. alabilirsin, muhtemelen iş görür. Çalışmıyorlarsa kişinin kendi e-Devlet'i üzerinden çalışmadığına dair belge alabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

e-Devlet'ten nasıl alındığını bilmiyorum ama babanın veya annenin çalıştığı kurumdan bordro vs. alabilirsin, muhtemelen iş görür. Çalışmıyorlarsa e-Devlet'ten çalışmadığına dair belge alabilirsin (nasıl alacağını internetten basit bir şekilde öğrenebilirsin).

e-Devlet üzerinden annemin emeklilik belgesini çıkartarak başvurumu yaptım. Teşekkür ederim tavsiyen için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı